پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۱۴ خرداد ۱۳۹۵، ۱۶:۱۴

امام جمعه رامیان:

انقلاب اسلامی ایران نمونه تحقق آرمان های دینی است

انقلاب اسلامی ایران نمونه تحقق آرمان های دینی است

رامیان - امام جمعه رامیان، گفت: انقلاب اسلامی تحقق آرمان های الهی و دینی است که با مجاهدت های امام (ره) به سرانجام رسید.

به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام حسین طاهری، در نمازجمعه شهر رامیان، اظهار کرد: امام (ره) علاوه براهتمام به حاکمیت آرمان‌ها و ارزش‌های دینی و مذهبی، از هیچ کوششی برای تحقق جنبه های آزادی خواهانه و استقلال طلبانه نهضت فروگذاری نکردند.

وی افزود: امام خمینی در ۱۵ خرداد ۴۲ انقلابی دینی را پایه گذاری کردند که در سال ۵۷ به بار نشست و بدین ترتیب انقلاب به عنوان وسیله ای برای به بار نشستن جمهوری اسلامی زیر نظر ایشان قرار گرفت. 

طاهری در ادامه با اشاره به حکمتهای ۱۴ و ۱۵ خردادماه افزود: امام خمینی (ره) ۱۵ خرداد را برای همیشه عزای عمومی و تعطیل اعلام کرد و در ۱۴ خرداد ماه رحلت کردند و باز هم برای همیشه ملت را داغدار غم خود کرد.   

وی خاطرنشا‌ن کرد: ایشان باهدف مقابله با سلطه ابرقدرت‌های شرق وغرب، ملل اسلامی را به ارزشهای اسلامی فرا خواندند.    

امام جمعه رامیان بیان کرد: امام امت با قائل شدن رابطه ای مستقیم میان انقلاب و ایدئولوژی، انقلاب راشرطی لازم و ضروری برای تحقق آرمان‌های الهی و وسیله ای برای نیل به مقاصد مکتبی، ایصال جامعه بشری و تعالی انسانی تلقی کردند و به پیاده کردن نظریه خود اهتمام کردند.

کد خبر 3675896

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha