پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۱۵ خرداد ۱۳۹۵، ۱۲:۲۷

وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی خبر داد:

سبد حمایت غذایی ماه مبارک رمضان توزیع می شود

سبد حمایت غذایی ماه مبارک رمضان توزیع می شود

وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی گفت: نخستین بسته حمایت غذایی به مناسبت فرارسیدن ماه مبارک رمضان تحویل خانوارهای نیازمند می شود.

به گزارش خبرگزاری مهر، علی ربیعی افزود: خانوارهای مشمول این طرح می توانند به محض دریافت پیامک از طریق تلفن همراه با مراجعه به فروشگاه های زنجیره ای و از پیش تعیین شده کالاهای مورد نیاز خود را دریافت کنند.

وی ارزش ریالی سبدهای حمایت غذایی را برای خانوارهای مشمول این طرح بین ۸۰ تا ۱۲۰ هزار تومان اعلام کرد و گفت: دولت در نظر دارد امسال در چهار نوبت سبد حمایت غذایی را بین خانواده های نیازمند توزیع کند.

وی عرضه یک وعده غذای گرم در مهدهای کودک در استان های کمتر برخوردار و توزیع شیر در مدارس را از دیگر برنامه های حمایتی دولت در سال ۹۵ دانست و افزود: به زودی این برنامه های حمایتی دولت اجرایی می شود.

ربیعی همچنین از به روز شدن پرداخت حقوق بازنشستگان تحت پوشش صندوق بازنشستگی فولاد خبر داد و گفت: درحال حاضر، دولت تمام معوقات مربوط به حقوق این گروه از بازنشستگان را واریز کرده است و آنان هیچ طلبی ندارند.

وی علت ایجاد بحران در صندوق بازنشستگی فولاد را پیش بینی نشدن محاسبات بیمه ای در ایجاد این صندوق و اداره آن دانست و افزود: همین موضوع باعث شد این صندوق دچار نارسایی های ساختاری عمیق شود.

وزیر تعاون، تنها راه حل برون رفت از این مشکل را اصلاح محاسبات بیمه ای با استفاده از دارایی های صندوق فولاد دانست و گفت: بر همین اساس دولت در نظر دارد با هماهنگی سازمان های حسابرسی و مدیریت و برنامه ریزی کشور این مشکل را برطرف کند.

وی ادغام صندوق بازنشستگی فولاد را با سایر صندوق های بازنشستگی از جمله تامین اجتماعی درست ندانست و تاکید کرد: درصورتی این رویکرد اجرایی می شود که صندوق فولاد محاسبات بیمه ای قابل قبولی ارائه دهد تا سازمان تامین اجتماعی و بازنشستگان آن دچار خسران نشوند.

ربیعی تعداد بازنشستگان صندوق بازنشستگی فولاد را بالغ بر ۸۰ هزار نفر برشمرد و گفت: اعتبار مورد نیاز برای پرداخت حقوق این تعداد از بازنشستگان غیر از هزینه های درمانی ماهانه ۱۶۰ میلیارد تومان است.

کد خبر 3676133

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha