پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

شیخ نبیل قاووق:

سیاست های عربستان عامل گسترش فعالیت داعش است

سیاست های عربستان عامل گسترش فعالیت داعش است

معاون رئیس شورای اجرایی حزب الله لبنان، سیاست های سعودی را عامل گسترش فعالیت های گروه تروریستی داعش برشمرد.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از شبکه المنار، «شیخ نبیل قاووق» معاون رئیس شورای اجرایی حزب الله تاکید کرد که سیاست های عربستان سعودی مسئول گسترش گروه تروریستی داعش است.

وی همچنین تصریح کرد هنگامی که بسیاری از کشورها از جمله عربستان سعودی از کمک به مردم عراق سرباز زدند جمهوری اسلامی ایران نسبت به کمک به مردم این کشور مبادرت نمود.

شیخ نبیل قاووق در همایشی که به مناسبت سالروز درگذشت شیخ «مصطفی قصیر» برگزار شده بود، افزود: اگر حمایت عربستان سعودی نبود وحشیگری تکفیری ها از این قاره به آن قاره و کشور به کشور گسترش نمی یافت.

 

کد خبر 3676356

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha