پیام‌نما

إِنَّ الَّذِينَ آمَنُوا وَ عَمِلُوا الصَّالِحَاتِ سَيَجْعَلُ لَهُمُ الرَّحْمَنُ وُدًّا * * * * قطعاً کسانی که ایمان آورده و کارهای شایسته انجام داده اند، به زودی [خدای] رحمان برای آنان [در دل ها] محبتی قرار خواهد داد. * * مؤمنى را كه هست نيكوكار / بهر او مهر مى‌دهد دادار

۱۶ خرداد ۱۳۹۵، ۱۹:۵۷

امام جمعه شهرکرد:

دشمن به دنبال کمرنگ کردن ارزش های اسلامی در جامعه است

دشمن به دنبال کمرنگ کردن ارزش های اسلامی در جامعه است

شهرکرد- نماینده ولی فقیه در استان چهارمحال و بختیاری و امام جمعه شهرکرد گفت: در دنیای امروز دشمن به دنبال کمرنگ کردن ارزش های اسلامی در جامعه است.

به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام محمدعلی نکونام بعد از ظهر یک شنبه درگردهمایی مبلغان استان چهارمحال و بختیاری با اشاره به اینکه در دنیای امروز دشمن به دنبال کمرنگ کردن ارزش های اسلامی در جامعه است، اظهار داشت: دشمنان به دنبال تحریف اسلام هستند.

وی اظهار داشت: مبلغان در دنیای امروز وظیفه بسیار خطیری دارند و باید تلاش کنند که با تمام وجود در مسیر وظیفه خود عمل کنند.

نماینده ولی فقیه در استان چهارمحال و بختیاری و امام جمعه شهرکرد بیان کرد: تقویت ایمان مردم به عنوان وظیفه اصلی مبلغان به شمار می رود.

حجت الاسلام محمد علی نکونام ادامه داد: پاسخ به شبهات دینی مردم از وظایف دیگر مبلغان در سطح جامعه به شمار می رود.

وی بیان کرد: مبلغان باید در انجام وظایف خود تنها در مسیر خداوند حرکت کنند.

نماینده ولی فقیه در استان چهارمحال و بختیاری و امام جمعه شهرکرد تاکید کرد: مبلغان نقش مهمی در مقابله با توطئه ها دشمنان در سطح جامعه دارند.

حجت الاسلام محمد علی نکونام با اشاره به ماه رمضان، بیان کرد: ماه رمضان بهترین ماه نزد خداوند است و باید تلاش کنیم که بیشترین بهره را از این ماه ببریم.

کد خبر 3677256

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha