به گزارش خبرنگار مهر، سید عباس دانایی صبح دوشنبه در جلسه ستاد تنظیم بازار شهرستان سمنان اظهار داشت: با توجه به نزدیکی به ماه رمضان و افزایش نیاز بازار به برخی از اقلام برای برگزاری مراسم ها و تهیه ملزومات نذورات مردم با ذخیره سازی و پیش بینی های صورت گرفته مردم نباید هیچ نگرانی در تامین اقلام مصرفی ماه مبارک رمضان داشته باشند.
وی با اشاره به فرا رسیدن ماه مبارک رمضان، از طرح ضیافت و آغاز فروش های فوق العاده به منظور عرضه کالاهای پرمصرف سبد خانوار در ایام ماه مبارک رمضان در سطح شهرستان خبر داد و گفت: تا کنون ۳۶ واحد صنفی برای اجرای این طرح اعلام آمادگی کرده اند.
رئیس ستاد تنظیم بازار شهرستان سمنان ضمن تقدیر و تشکر از اعضای ستاد نسبت به کنترل قیمت کالاها و ثبات بازار در سال اخیر و همکاری و جلب اعتماد مردم به روند آرامش موجود در بازار اظهار داشت: دستگاه های اجرایی با استفاده از تمام امکانات و ظرفیت ها زمینه عرضه اقلام مورد نیاز مردم را با قیمت مناسب و ارزان تر از قیمت بازار برای ارائه به مردم فراهم خواهند کرد.
دانایی رضایتمندی مردم وجامعه را مهمترین هدف ستاد عنوان و بر رعایت حرمت بازار اسلامی، پرهیز از کم فروشی، گرانفروشی و تلاش برای رعایت انصاف و عدالت در فروش کالا توسط کسبه وبازاریان تاکید کرد.
وی برنامه ریزی و اجرای صحیح سیاست های دولت تدبیر و امید در بخش اقتصاد و کنترل بازار را مهمترین عامل آرامش موجود در بازار و کنترل قیمت کالاهای اساسی دانست.
فرماندار سمنان با ابراز خرسندی از پیش بینی مناسب و بیش از نیاز بازار کالاهای مورد نیاز اساسی مردم در ماه مبارک رمضان از بیش بینی ۱۱۱ تن شکر، ۶۴ تن برنج، پنج تن گوشت قرمز و ۴۲ تن مرغ منجمد خبر داد و گفت: مردم مومن شهرستان می توانند بدون هیچ دغدغه ای نسبت به تهیه کالای خود اقدام کنند و هیچگونه نگرانی در تهیه اقلام مورد نیاز نداشته باشند.
نظر شما