پیام‌نما

وَلَنْ تَرْضَى عَنْكَ الْيَهُودُ وَلَا النَّصَارَى حَتَّى تَتَّبِعَ مِلَّتَهُمْ قُلْ إِنَّ هُدَى اللَّهِ هُوَ الْهُدَى وَلَئِنِ اتَّبَعْتَ أَهْوَاءَهُمْ بَعْدَ الَّذِي جَاءَكَ مِنَ الْعِلْمِ مَا لَكَ مِنَ اللَّهِ مِنْ وَلِيٍّ وَلَا نَصِيرٍ * * * یهود و نصاری هرگز از تو راضی نمی شوند تا آنکه از آیینشان پیروی کنی. بگو: مسلماً هدایت خدا فقط هدایت [واقعی] است. و اگر پس از دانشی که [چون قرآن] برایت آمده از هوا و هوس های آنان پیروی کنی، از سوی خدا هیچ سرپرست و یاوری برای تو نخواهد بود. * * * از تو کی خوشنود گردند ای ودود! / از رهی، هرگز نصاری و یهود؟

۱۷ خرداد ۱۳۹۵، ۱۴:۴۶

مدیرکل حمل و نقل استان قزوین:

اتوبوس‌های بین شهری قزوين به سامانه پیمایش هوشمند مجهز می شود

اتوبوس‌های بین شهری قزوين به سامانه پیمایش هوشمند مجهز می شود

قزوین- مدیرکل حمل و نقل و پایانه های استان قزوین گفت: به منظور ارتقای ایمنی و نظارت دقیق بر عملکرد ناوگان مسافربری، اتوبوس های عمومی بين شهری قزوين به سامانه پيمايش هوشمند تردد مجهز می شود.

به گزارش خبرنگار مهر، به منظورتشريح ضرورت تجهيز اتوبوس های عمومی بين شهری قزوين به سامانه پيمايش هوشمند تردد ناوگان (سپهتن) ظهر دوشنبه جلسه ای با حضور سرهنگ حرمتعلی رفيعی معاون عمليات پليس راه استان قزوين، كارشناسان اداره كل حمل و نقل و پايانه های استان قزوين، روسای انجمن های صنفی شركت ها و رانندگان در بخش حمل و نقل مسافربری عمومی جاده ای و مديران شركت های حمل و نقل مسافربری قزوين در نمازخانه پايانه مسافربری آزادگان قزوين برگزار شد.

رحمت شعبانی در این جلسه اظهارداشت: کنترل عملکرد ناوگان حمل و نقل مسافربری، از دغدغه های مسئولان بوده در سالهای اخیر سیستم های متعددی بدین منظور طراحی و اجرایی شده است تا ایمنی راه ها و مسافرین ارتقاء یابد.

وی افزود: دوربین های کنترل سرعت، سامانه های تردد شمار، تابلوهای هشدار و اطلاع رسانی و سامانه کنترل سرعت GPS (آفلاین) که توسط پلیس راه برای ناوگان اتوبوس اجرا شده از جمله این سیستم ها هستند تا ایمنی راه ها افزایش یابد.

شعبانی تصریح کرد: ایمنی راه ها و جاده های کشور نقش به سزایی در امنیت و آسایش مردم دارد و سرعت توسعه اقتصادی کشور در گرو این امر است لذا در این راستا سامانه پیمایش هوشمند تردد ناوگان (سپهتن) با هدف ارتقای ایمنی و نظارت دقیق بر عملکرد این ناوگان طراحی و عملیاتی شده است.

مدیرکل حمل و نقل و پایانه های استان قزوین بیان کرد:دراین سامانه دستگاهی بر هر اتوبوس نصب شده و از طریق این دستگاه ارتباط پایداری با خودرو برقرار می شود.

شعبانی اضافه کرد: این دستگاه مجهز به دریافت کننده امواج ماهواره ای ردیابی (GPS,GLONASS, GALILEO) است و از این طریق موقعیت خودرو با بیشترین دقت و سرعت محاسبه می شود.

وی تصريح كرد:تاپايان خرداد ماه جاری با نصب سامانه پيمايش هوشمند تردد ناوگان (سپهتن) بر روی اتوبوس های عمومی بين شهری قزوين دوربینی بالای سر راننده نصب شده و تمام حرکات راننده از جمله گفتگو با موبایل و یا خوردن در حین رانندگی و دیگر تخلفات را ضبط می کند.

به گفته شعبانی با نصب این سیستم دیگر نیازی نیست که راننده در هر ایستگاه پلیس راه توقف کرده و موجب معطل شدن مسافران شود زیرا تمام حرکات راننده در بین راه در این سامانه ضبط می شود و قبل از اینکه راننده به پاسگاه برسد بر روی مانیتورینگ ایستگاه پلیس در صورت هر گونه تخلف اتوبوس موارد ضبط و مشاهده می شود و پلیس می تواند راننده را متوقف کند.

وی اظهارامیدواری کرد با اجرای این طرح ضمن تامین آرامش بیشتر برای مسافران از تخلف رانندگان نیز جلوگیری شود.

 

کد خبر 3677990

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha