به گزارش خبرنگار مهر، شامگاه دوشنبه حمید لطف اللهیان در جلسه شورای اسلامی شهر اردبیل تصریح کرد: این پروژه به طول ۵۰۰ متر در دریاچه شورابیل با مشارکت بخش خصوصی اجرا می شود.
وی افزود: بر اساس توافق صورت گرفته شهرداری زمینی به وسعت ۱۰۰ متر مربع را جهت احداث بخش بلیط فروشی در اختیار بخش خصوصی قرار می دهد و به مدت پنج سال، سالانه ۱۰۰ میلیون ریال به شهرداری از سوی سرمایه گذار پرداخت می شود.
شهردار اردبیل تاکید کرد: این وسیله تفریحی با هدف نشاط آفرینی در محوطه دریاچه ایجاد می شود و بعد از پنج سال تجهیزات به شهرداری تحویل می شود.
لطف اللهیان همچنین طرح احداث زمین ورزشی در مجاورت رودخانه بالخی چای در شهرک زرناس را در این جلسه مطرح کرد و متذکر شد: این طرح نیز با مشارکت پنج میلیارد و ۶۰۰ میلیون ریالی بخش خصوصی اجرا خواهد شد.
وی تصریح کرد: دو زمین مینی فوتبال، یک زمین تنیس و یک زمین والیبال اجرا می شود و طول دوران مشارکت ۱۰ سال پیش بینی شده است که بعد از ۱۰ سال تحویل شهرداری خواهد شد.
شهردار اردبیل با اشاره به پیش بینی سه هزار متر مربع احداث ادامه داد: این سرمایه گذاری در راستای توسعه ورزش همگانی است و شهرداری در این ۱۰ سال از پروژه منتفع نمی شود.
لطف اللهیان با تاکید به اینکه شهرداری متولی ورزش نیست و این وظیفه بر عهده اداره کل ورزش و جوانان است، تاکید کرد: با این وجود با هدف توسعه ورزش همگانی و به دلیل اینکه افزایش مراکز ورزشی مطالبه مردم است این طرح اجرا می شود.
طرح احداث زمین فوتبال جهت بررسی بیشتر به کمیسیون مرتبط ارجاع شد و در عین حال احداث زیپ لاین به تصویب رسید.
نظر شما