پیام‌نما

إِنَّ الَّذِينَ آمَنُوا وَ عَمِلُوا الصَّالِحَاتِ سَيَجْعَلُ لَهُمُ الرَّحْمَنُ وُدًّا * * * * قطعاً کسانی که ایمان آورده و کارهای شایسته انجام داده اند، به زودی [خدای] رحمان برای آنان [در دل ها] محبتی قرار خواهد داد. * * مؤمنى را كه هست نيكوكار / بهر او مهر مى‌دهد دادار

۱۸ خرداد ۱۳۹۵، ۹:۲۶

مدیر کل محیط زیست استان ایلام:

۴۰ سازمان مردم نهاد محیط زیستی در استان فعالیت می کنند

۴۰ سازمان مردم نهاد محیط زیستی در استان فعالیت می کنند

ایلام-مدیر کل محیط زیست استان ایلام با اشاره به اینکه ۴۰ سازمان مردم نهاد محیط زیستی در استان فعالیت می کنند، گفت: مردم استان به خوبی به اهمیت حفظ گونه‌های جانوری پی‌برده‌اند.

 مازیار سلیمان نژاد در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار داشت: ۴۰ سازمان مردم نهاد محیط زیستی در استان فعالیت می کنند به همین خاطر مردم استان به خوبی به اهمیت حفظ گونه‌های جانوری پی‌برده‌اند به نحوی که مردمان برخی مناطق استان مثل پهله زرین آباد سلاح‌های شکاری خود را تحویل اداره حفاظت محیط زیست داده اند.

مدیر کل حفاظت محیط زیست ایلام به برخی اقدامات انجام شده از سوی این اداره کل طی سال گذشته و امسال اشاره کرد و یادآور شد: ساماندهی و افزایش نیروی انسانی اداره کل در حوزه یگان های حفاظت و برگزاری کارگاه های آموزشی برای این افراد، تشکیل کمیته اطفاء حریق با حضور انجمن های محیط زیستی از جمله این اقدامات بوده است.

وی گفت: ۱۶لغایت ۲۲خرداد هرسال به عنوان هفته محیط زیست نامگذاری شده و امسال از سوی سازمان حفاظت محیط زیست کشور شعار«به‌سوی طبیعت برای زندگی» تعیین شده است که در آن دو واژه‌ طبیعت و زندگی مکمل یکدیگر هستند.

سلیمان نژاد افزود: جهت حفاظت بیشتر از مناطق تحت مدیریت استان، سال گذشته ۱۴نفر نیروی اجرایی به یگان حفاظت استان اضافه شده که به صورت سه اکیپ، شبانه روزی از گونه های جانوری و مناطق حفاظت شده استان حراست می کنند.

وی در ادامه با اشاره به اینکه در حال حاضر هفت ایستگاه سنجش ذرات معلق در شهرستان های استان فعال است، افزود: از دیگر برنامه های این اداره کل نصب دستگاه سنجش ذرات در شهرستان های سیروان، بدره و ملکشاهی است که با نصب و راه اندازی این دستگاه در شهرستان های یاده شده، تمامی شهرستانها به دستگاه سنجش ذرات معلق مجهز شده و شبکه پایش گرد و غبار تکمیل خواهد شد.

کد خبر 3679515

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha