پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۱۸ خرداد ۱۳۹۵، ۱۲:۵۱

آیت الله رشاد:

تعریف نظریه علمی برای برگزاری کرسی‌های نظریه پردازی لازم است

تعریف نظریه علمی برای برگزاری کرسی‌های نظریه پردازی لازم است

جلسه ۸۷ شورای علمی راهبردی هیئت حمایت از کرسی‌های نظریه‌پردازی، نقد و مناظره شورای عالی انقلاب فرهنگی به ریاست آیت الله علی اکبر رشاد برگزار شد.

به گزارش خبرگزاری مهر، آیت الله رشاد جلسه ۸۷ شورای علمی راهبردی هیئت حمایت از کرسی‌های نظریه‌پردازی، نقد و مناظره گفت: آنچه که در این موضوع باید بر سر آن توافق شود، رسیدن به یک رویه واحد در زمینه داوری نظریات است.

وی افزود:یک مکتب فکری حاوی چندین نظریه است و یک نظریه هم ممکن است دارای چندین نوآوری باشد. آن تعریفی که از نظریه علمی در این شورا تصویب شود، مبنای داوری‌های علمی در تمامی کرسی‌ها خواهد بود.

پس از سخنان آیت الله رشاد، اعضای هیئت به بیان نظرات خود پرداختند، که اهم آن به شرح ذیل است: نیاز به طبقه‌بندی نظریات علمی از منظر و دارا بودن اثر اجرایی، رده‌بندی مراحل داوری نظریات، تأکید بر فراگیر بودن، تعمیم‌پذیری و نوآوری در نظریات علمی، توجه کافی به روش‌ دستیابی در ارائه نظریات علمی، قابل فهم بودن و قابل رجوع بودن نظریه برای جامعه علمی، دقت در به کارگیری مفاهیم و لغات علمی و لزوم دارا بودن تعریف مورد اتفاق برای مفاهیم به کارگرفته شده.

آیت الله رشاد هم در پایان این جلسه گفت: ارائه تعریف دقیق و روشن از نظریه علمی یکی از لوازم اصلی برای برگزاری کرسی‌هاست.

وی افزود: نظریات ارائه شده توسط اعضای هیئت علمی دانشگاه­‌ها توسط دبیرخانه هئیت حمایت از کرسی‌ها تلفیق شده و در قالب یک آئین نامه در اختیار داوران قرار خواهد گرفت.

با توجه به لزوم بحث و بررسی بیشتر بر موارد مطرح شده ادامه بررسی سایر موارد به جلسه آینده موکول شد.

کد خبر 3679785

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha