پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۲۵ خرداد ۱۳۹۵، ۱۴:۳۰

شماره ششم مجله صنایع فرهنگی مهر ویژه «تاریخ سینمای جهان» منتشر شد

شماره ششم مجله صنایع فرهنگی مهر ویژه «تاریخ سینمای جهان» منتشر شد

مجله صنایع فرهنگی مهر در ششمین شماره خود به بررسی سینمای کشورهای مختلف، کمپانی‌های بزرگ فیلمسازی در جهان و استودیوهای بزرگ فیلمسازی پرداخته است.

به گزارش خبرنگار مهر، گروه هنر خبرگزاری مهر از چندی پیش در قالب سلسله گزارش هایی به بررسی صنعت سینمای جهان در کشورهای مختلف و همچنین آشنایی با استودیوها و کمپانی‌های مطرح جهان پرداخته که مجموعه این گزارش ها در ششمین شماره مجله صنایع فرهنگی مهر منتشر شده است.

این مجموعه در سه بخش آشنایی با سینمای کشورهای مختلف، آشنایی با کمپانی‌های بزرگ فیلمسازی در جهان، آشنایی با استودیوهای بزرگ فیلمسازی تدوین شده است و در شماره‌های آتی ادامه این مباحث پی گرفته می‌شود.

در بخش «آشنایی با سینمای کشورهای مختلف» ابتدا مروری بر تاریخچه هالیوود و نماد آن به عنوان مهد فیلمسازی جهان داریم و سپس سراغ سینمای هند، پاکستان، بنگلادش، اندونزی و فیلیپین رفته‌ایم. البته شما در شماره های آتی مجله «تاریخ سینمای جهان» با ما به دیگر کشورهای آسیایی آمده و با تاریخ تولد سینما در این کشورها آشنا می‌شوید.

در بخش «کمپانی‌های بزرگ فیلمسازی» ابتدا مروری بر تاریخ دیزنی داریم و سپس سراغ پیکسار، دریم ورکز، یونیور سال، فاکس قرن بیستم و لوکاس فیلم رفته‌ایم.

همچنین در بخش سوم مجله یعنی « آشنایی با استودیوهای بزرگ فیلمسازی» مطالبی درباره استودیوهای پاین وود، چینه چیتا، بابلسبرگ و امبلین می‌خوانید.

ششمین شماره مجله صنایع فرهنگی مهر با موضوع «صنعت سینمای جهان» را از طریق آیکون زیر دریافت کنید:

کد خبر 3681361

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha