به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از تأمین اجتماعی قم، سید مجتبی موسوی در سومین جلسه شورای اداری تأمین اجتماعی استان در سال ۹۵، اظهار کرد: هدف سازمان تأمین اجتماعی از گسترش خدمات الکترونیک، ارتقای سطح خدمات و کسب رضایتمندی بیشتر مردم و مخاطبان است.
وی از اجرای طرح SSN به عنوان نخستین طرح الکترونیکی تأمین اجتماعی قم در سال جاری نام برد و افزود: اجرای طرح SSN یا همان اختصاص شماره الکترونیکی به بیمه شدگان تأمین اجتماعی یکی از خدمات مهم الکترونیک این سازمان است که اجرای آن منجر به کاهش حضور مردم در شعب، کاهش تنش و صرفه جویی در هزینهها خواهد شد.
موسوی، منحصربفرد بودن و عدم وابستگی شماره تأمین اجتماعی به سایر ارگانها را از مزیتهای اجرای این طرح در استان خواند و تصریح کرد: رفع هرگونه همپوشانی بر مبنای ماتریس و تسهیل در تشکیل پرونده الکترونیک برای هر بیمه شده از نقاط قوت این طرح است.
وی گفت: تاکنون به ۴۰ هزار نفر بیمه شده تأمین اجتماعی قم شماره الکترونیکی (SSN) اختصاص داده شده است و مشمولان اجرای این طرح در استان قم حدود ۷۵۳ هزار بیمه شده تأمین اجتماعی هستند.
وی از الکترونیکی شدن پروندههای فنی مخاطبان به عنوان طرح مهم بعدی اداره کل تأمین اجتماعی قم در سال ۹۵ یاد کرد و گفت: فاز نخست عملیات اجرایی این طرح در قم که مربوط به تهیه سخت افزار و نرم افزارهای مورد نیاز میباشد انجام شده است.
مدیرکل تأمین اجتماعی قم تصریح کرد: تسریع در انجام امور و دائمی شدن عمر اسناد از مزایای اجرای این طرح به شمار میروند.
وی ادامه داد: گسترش خدمات غیرحضوری، افزایش رضایتمندی مخاطبان و تبدیل اسناد کاغذی به پروندههای الکترونیکی از جمله مزایای اجرای کامل این طرح است.
موسوی اجرای بازرسی هوشمند را سومین طرح مهم الکترونیکی اداره کل تأمین اجتماعی قم در سال ۹۵ ذکر و اظهار کرد: با اجرای این طرح، تمامی کارگاههای مشمول قانون تأمین اجتماعی در استان قم «بارکد» دار میشوند و همزمان با بازرسی هوشمند کارگاهها، اطلاعات آنان به طور خودکار و از طریق گوشیهای هوشمندی که در اختیار بازرسان قرار میگیرد، در سیستم ثبت آنی خواهد شد.
وی افزود: همزمان با آغاز اجرای این طرح، هماهنگیهای لازم با مقامات ارشد استانی و دستگاههای اجرایی مرتبط صورت خواهد پذیرفت.
مدیرکل تأمین اجتماعی قم گفت: در این زمینه اطلاع رسانی لازم به کارفرمایان کارگاههای مشمول طرح انجام میشود تا آمادگی اجرای آن را داشته باشند و مشکلی در این زمینه به وجود نیاید.
معاون اداره کل درآمد حق بیمه سازمان تأمین اجتماعی نیز در این جلسه گفت: سیستمهای سازمان تأمین اجتماعی در سالهای گذشته دارای پراکندگی اطلاعات و تمرکز در تصمیم گیری بودهاند و پروندهها برای تصمیم گیری، از شعب به استان و از استان به سازمان منتقل میشدند.
محمدرضا بیدهندی افزود: در استراتژی جدید سازمان، اطلاعات، متمرکز و تصمیم گیریها، پراکنده خواهد شد تا تصمیم گیری در پروندهها در خودِ استانها انجام شود.
وی با مهم خواندن اجرای طرحهای بازرسی هوشمند و پروندههای الکترونیکی سازمان تأمین اجتماعی اظهار کرد: در حال حاضر ۵۰ درصد از پروندههای کاغذی موجود در شعب تأمین اجتماعی کشور «مازاد» هستند که با الکترونیکی شدن پروندهها، بخشهایی که به وجود آنها نیاز نیست حذف و کارکنان شعب، مدت زمان بیشتری را برای راهنمایی و انجام امور فنی مربوط به پروندههای مخاطبان خواهند داشت.
خرید دِین کارفرمایان مدیون، طرح محاسبه و پرداخت متمرکز حقوق مستمری بگیران و تحلیل عملکرد کارگزاریهای رسمی از منظر اقتصاد مقاومتی از جمله مباحث مطرح شده در سومین نشست شورای اداری تأمین اجتماعی قم بود.
نظر شما