به گزارش خبرگزاری مهر، مجید کیهانی در خصوص شرایط اخیر دوومیدانی بیان کرد: هر تغییری مقاومت خاص خودش را دارد ولی با گذشت زمان اوضاع درست می شود. ما هفت سهمیه را کسب کردیم و برنامه ریزی برای اردوی خارج از کشور آنها انجام گرفته است.
وی درباره اردوی حسن تفتیان گفت: ما برنامه ریزی مشابهی با حدادی را برای تفتیان کردیم و او به همراه مربی خود در اردوی مجارستان حضور دارد. قرار است تفتیان به همراه حدادی در مسابقات ورلد چلنج که از سطح بالایی برخوردار است شرکت خواهد کرد که یک افتخار بزرگ برای دوومیدانی ایران است.
کیهانی در خصوص شانس مدال آوری تفتیان در مسابقات معتبر خاطرنشان کرد: مدال آوری برای تفتیان کار بسیار سختی است. دوومیدانی شرایط متفاوتی را با سایر رشته ها دارد. رضا قاسمی هم برای مسابقات ارزروم به ترکیه رفته است تا شرایط خود را بسنجد.
رئیس فدراسیون دوومیدانی درباره اعتراض لیلا رجبی به شرایط اردویی گفت: لیلا رجبی خودش درخواست دارد که در ایران تمرین کند ولی از اواسط فروردین شرایط اردوی خارجی او مهیا است و هر لحظه اراده کند می تواند به بلاروس اعزام بشود و مربی وی هم در کنارش حاضر شود اما در حال حاضر خودش می خواهد در ایران تمرین کند. بنابراین اگر صحبتی می کنند که شرایط اردو فراهم نیست من آن را تکذیب خواهم کرد.
وی در خصوص شرایط ایران در المپیک ریو یادآور شد: مدال آوری در المپیک برای دوومیدانی بسیار دشوار است. ما امیدواریم که در المپیک نتایج کیفی کسب کنیم. در واقع هر ورزشکار بهترین نتیجه ممکن را کسب کند.
نظر شما