پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۲۳ خرداد ۱۳۹۵، ۱۳:۱۴

افزايش ساعت فعالیت خط يک متروی تهران همزمان با آغاز نمايشگاه قرآن

افزايش ساعت فعالیت خط يک متروی تهران همزمان با آغاز نمايشگاه قرآن

شركت بهره برداری مترو تهران و حومه به منظور تسهيل تردد بازديدكنندگان بیست و چهارمين نمایشگاه بین‌المللی قرآن كريم، ساعت فعاليت خط يک مترو تهران را افزايش می‌دهد.

به گزارش خبرگزاری مهر، محمد احمدی بافنده با اشاره به مجاورت محل برپایی نمایشگاه بین المللی قرآن کریم با دو ایستگاه مترو مصلی امام خمینی (ره) و شهید بهشتی گفت: مترو تهران همانند سال های گذشته تسهیلاتی را برای تردد بهتر بازدید کنندگان نمایشگاه بین‌المللی قرآن کریم در مصلی بزرگ امام خمینی (ره) در نظر گرفته است.

مدیرعامل شرکت بهره برداری مترو تهران و حومه با بیان اینکه خط یک بیشترین سهم را در جابجایی بازدیدکنندگان برعهده خواهد داشت افزود: در این راستا تغییراتی دربرنامه حرکت قطارهای خط یک مترو صورت می گیرد تا امکان دسترسی شهروندان به بیست و چهارمین نمایشگاه بین‌المللی قرآن کریم را تسهیل کند.

وی بیان اینکه نیم ساعت به سرویس رسانی شبانه قطارهای خط یک اضافه شده است، گفت: این روال از ۲۴ خرداد تا ۸ تیر ادامه دارد و بازدیدکنندگان نمایشگاه می‌توانند تا ساعت ۲۳ از آخرین قطارهایی که از دو ایستگاه یادشده عبور می‌کنند به مقصد خود حرکت کنند.

احمدی بافنده تصریح کرد: تردد مسافران در تمام ایستگاه ها به صورت لحظه ای رصد می شود و در صورت نیاز قطارهای فوق العاده نیز اعزام خواهند شد.

بیست و چهارمین نمایشگاه بین المللی قرآن کریم با شعار «به سوی فهم قرآن» از ٢٤ خرداد ماه تا ٨ تیر ماه مصادف با ٧ تا ٢٢ ماه مبارک رمضان به مدت ١٦ روز در مصلی بزرگ حضرت امام خمینی (ره) از ساعت ١٨ الی ٢٣:٣٠ برگزار می شود

کد خبر 3683753

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha