پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۲۳ خرداد ۱۳۹۵، ۱۶:۳۴

رئیس اداره ایمنی راه و شهرسازی مازندران:

۱۴۲ کیلومتر نیوجرسی در راه های مازندران نصب شد

۱۴۲ کیلومتر نیوجرسی در راه های مازندران نصب شد

ساری - رئیس اداره ایمنی و حریم راههای اداره کل راه و شهرسازی مازندران گفت: در سال گذشته ۱۴۲ کیلومتر نیوجرسی در محورهای استان نصب شد و با اجرای آن شاهد کاهش ۲۷ درصدی تصادفات بودیم.

به گزارش خبرگزاری مهر، به نقل از راه و شهرسازی مازندران، سیدمحمد نظری افزود: محورهای ارتباطی هراز، سوادکوه، ساری - خزرآّباد، ساری - جویبار و نور - چمستان - آمل ازجمله محورهایی بودند که نیوجرسی در آنها نصب شده است.

نظری به تأثیر مثبت اقدامات ایمن‌سازی راه‌ها در کاهش سوانح رانندگی اشاره و خاطر نشان کرد: علاوه بر اقدامات ایمن‌سازی محورها می‌توان با بکار گیری تمهیدات مهندسی کنترل و نظارت، تبلیغات کافی، اطلاع رسانی عمومی، آموزش فراگیر، راهنمایی و ارشاد و بعضاً تأدیب خاطیان گامی به سوی ارتقاء و اعتلای فرهنگ ایمنی و به تبع آن کاهش سوانح رانندگی برداریم.

وی بیان کرد: ایمن‌سازی محورهای استان با توجه به تردد بالا و حضور میلیونی گردشگر و مسافر در این استان یکی از برنامه‌های اصلی و مهم کاری این اداره کل است.

وی در ادامه یادآور شد: این اداره کل با بسیج و بکارگیری نیروهای مجرب و کارآمد خود اقدامات وسیع راهداری در قالب حفظ و نگهداری راههای ارتباطی استان در سال گذشته به اجرا گذاشته است.

رئیس اداره ایمنی و حریم راه‌ها این اداره کل در خصوص برنامه‌های اجرایی ایمن‌سازی راههای استان تصریح کرد: روکش آسفالت، خط‌کشی، تأمین روشنایی، ساماندهی نقاط پرتصادف و نصب علائم اخطاری و انتظامی ازجمله اقدامات است.

 

کد خبر 3684109

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha