پیام‌نما

الَّذِينَ أُخْرِجُوا مِنْ دِيَارِهِمْ بِغَيْرِ حَقٍّ إِلَّا أَنْ يَقُولُوا رَبُّنَا اللَّهُ وَ لَوْلَا دَفْعُ اللَّهِ النَّاسَ بَعْضَهُمْ بِبَعْضٍ لَهُدِّمَتْ صَوَامِعُ وَبِيَعٌ وَ صَلَوَاتٌ وَ مَسَاجِدُ يُذْكَرُ فِيهَا اسْمُ‌اللَّهِ كَثِيرًا وَ لَيَنْصُرَنَّ‌اللَّهُ مَنْ يَنْصُرُهُ إِنَّ‌اللَّهَ لَقَوِيٌّ عَزِيزٌ * * * همانان که به ناحق از خانه‌هایشان اخراج شدند [و گناه و جرمی نداشتند] جز اینکه می‌گفتند: پروردگار ما خداست و اگر خدا برخی از مردم را به وسیله برخی دیگر دفع نمی‌کرد، همانا صومعه‌ها و کلیساها و کنیسه‌ها و مسجدهایی که در آنها بسیار نام خدا ذکر می‌شود به شدت ویران می‌شدند؛ و قطعاً خدا به کسانی که [دین] او را یاری می‌دهند یاری می‌رساند؛ مسلماً خدا نیرومند و توانای شکست‌ناپذیر است. * * كسى كاو دهد يارى كردگار / بود ياورش نيز پروردگار

۲۴ خرداد ۱۳۹۵، ۱۰:۰۳

عضو شورای اسلامی شهر شهریار مطرح کرد:

۴۰میلیارد تومان پروژه مشارکتی در شهر شهریار اجرا می شود

 ۴۰میلیارد تومان پروژه مشارکتی در شهر شهریار اجرا می شود

شهریار-عضو شورای اسلامی شهر شهریار گفت:مشارکت بخش خصوصی و بهره مندی از ظرفیت توانمند سرمایه گذاری های عمومی،راهکاری موثر در توسعه زیرساخت های عمرانی شهر شهریار محسوب می شود.

علیرضا رضایت در گفت و گو با خبرنگار مهر با اشاره به تلاش شورای شهر شهریار برای توسعه زیرساخت های شهری و عمرانی در این منطقه با تکیه بر ظرفیت های بخش خصوصی اظهار داشت:با عنایت به کاهش محسوس و تأثیرگذار درآمدها در حوزه مدیریت شهری، اتکا به سرمایه گذاری های عمومی راهکار و رویکردی سازنده در برون رفت از چنین بن بست ها و محدودیت هایی به شمار می رود.

عضو شورای اسلامی شهر شهریار عنوان کرد:با عنایت به چنین ظرفیتی، شورای شهر شهریار با تدابیر و برنامه های اتخاذ شده، ۴۰ میلیارد تومان پروژه با مشارکت بخش خصوصی در برنامه های عمرانی لحاظ کرده که تحقق آن در شکوفایی و بالندگی این منطقه مهم در غرب استان تهران موثر خواهد بود.

رضایت گفت:یکی از اصلی ترین دغدغه های ما نیز به مسائل درآمدی معطوف می شود و به نظر می رسد در صورت حصول اهداف موردنظر در بخش تأمین درآمد شهری، بسیاری از برنامه ها و طرح های تنظیم شده به نحوی شایسته اجرایی خواهد شد.

وی افزود:خوشبختانه در چهارمین سال فعالیت شورای اسلامی شهر شهریار، اغلب بودجه و اعتبارات پیش بینی شده، تأمین شده و حتی در برخی مقاطع، فراتر از آن نیز پیش رفته است.

عضو شورای اسلامی شهر شهریار عنوان کرد:البته در این عرصه، ابزارهایی نیز وجود دارد که فروش املاک شهرداری از نمونه های آن به شمار می رود و می توان با اتکای به آن در موارد و مواقع ضروری، اقدام به تأمین الزامات مورد نیاز کرد.

رضایت یادآور شد:پیش بینی برخی کارشناسان موید استمرار روند رکود مسکن در ماه های آینده است و با چنین اوصاف و شرایطی، تنها راهکار مطمئن برای پیشگیری از محدودیت های مالی و اعتباری، زمینه سازی و ایجاد انگیزه برای سرمایه گذاری بخش خصوصی است، اصلی که در بسیاری از کشورهای پیشرفته دنیا نیز تأثیرات کاربردی و مثبت آن تجربه شده است.

کد خبر 3684348

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha