سعید صادقی در گفتوگو با خبرنگار مهر با اشاره به اینکه در طرح سنجش بینایی کودکان سه تا شش سال استان اصفهان در سال گذشته ۲۱۸ کودک در این طرح غربالگری مشارکت کردند، اظهار داشت: این طرح در آبان و آذر سال ۹۴ اجرایی شده است.
وی با اشاره به اینکه این طرح در دو قالب پایگاههای دائمی و غیر دائمی اجرا شده است، بیان داشت: در استان اصفهان ۲۲ پایگاه دائمی در این زمینه فعالیت دارند.
مدیرکل بهزیستی استان اصفهان با تاکید بر اینکه تمام کودکان زیر شش سال باید در هر سال در طرح سنجش بینایی شرکت کنند، ادامه داد: سن طلایی درمان تنبلی چشم زیر سال است و بنابراین نباید سنجش در سال گذشته را مبنای سلامت بینایی کودکان در امسال دانست و ضروری است که هر کودک تا شش سالگی هر سال یکبار سنجش بینایی شود.
وی با بیان اینکه از بین ۲۱۸ هزار کودک سه تا شش ساله در استان اصفهان چهار هزار و ۹۰۰ کودک دچار اختلالات بینایی شناسایی شدند، افزود: این کودکان برای درمان به مراجع بالاتر ارجاع داده شدهاند.
صادقی با اشاره به اینکه از بین چهار هزار و ۹۰۰ کودک دچار اختلال بینایی استان ۷۳۷ کودک مبتلا به تنبلی چشم بودهاند، تصریح کرد: باید توجه داشته باشیم که چنانچه این کودکان درمان نشوند کودک بینایی یک و یا هر دو چشم خود را از دست خواهد داد.
وی با اشاره به هزینههای گزافی که نابینایی بر فرد، خانواده و جامعه تحمیل می کند، گفت: با اجرای برنامههای غربالگری میتوان از بروز نابینایی جلوگیری کرد.
مدیرکل بهزیستی استان اصفهان با تاکید بر اینکه در سال گذشته تنها ۷۵ درصد از کودکان سه تا شش سال استان اصفهان در طرح غربالگری بینایی مشارکت کردند، ابراز داشت: برای مشارکت صد در صدی نیازمند همکاری دستگاههای فرهنگی و به ویژه رسانهها هستیم.
نظر شما