پیام‌نما

وَآتِ ذَا الْقُرْبَى حَقَّهُ وَالْمِسْكِينَ وَابْنَ السَّبِيلِ وَلَا تُبَذِّرْ تَبْذِيرًا * * * و حقّ خویشاوندان و حقّ تهیدست و از راه مانده را بپرداز، و هیچ گونه اسراف و ولخرجی مکن.* * * ز مسكين بكن دستگيرى تو چند / بده حق ابن السبيل نژند

۲۴ خرداد ۱۳۹۵، ۱۶:۳۹

رئیس اداره آموزش و پرورش استثنایی کردستان:

سنجش سلامت نوآموزان کردستانی در ۱۶ پایگاه آغاز شد

سنجش سلامت نوآموزان کردستانی در ۱۶ پایگاه آغاز شد

سنندج-رئیس اداره آموزش و پرورش استثنایی کردستان از آغاز سنجش سلامت جسمانی و آمادگی تحصیلی نوآموزان بدو ورود به دبستان در ۱۶ پایگاه سنجش سلامت استان خبر داد.

به گزارش خبرنگار مهر، خلیل رنجبر امروز دوشنبه در مراسم نمادین آغاز به کار پایگاه های سنجش سلامت نو آموزان بدو ورود به دبستان که در مدرسه استقلال سنندج برگزارشد، هدف از اجرای این برنامه را غربالگری و مداخله زود هنگام نو آموزان دارای مشکل ذکر کرد و گفت: نوبت دهی برای ثبت نام در این طرح از ۲۴ خرداد ماه شروع و به صورت همزمان در استان کردستان پایگاه های سنجش سلامت آغاز به فعالیت خواهند کرد.

رنجبر با اشاره به فعالیت ۱۶ پایگاه سنجش سلامت در استان کردستان طی سال جاری، بیان کرد: شهر سنندج ۳ پایگاه، سقز و مریوان هر کدام ۲ پایگاه و شهرهای بانه، دیواندره، بیجار، دهگلان، قروه، کامیاران و سروآباد نیز هر کدام دارای یک پایگاه خواهند بود.

وی بیان کرد: نوآموزان شهر زیویه در سقز، حسن آباد یاسوکند در بیجار، سریش آباد در قروه، موچش و کلاترزان در سنندج تحت پوشش سنجش سلامت قرار می گیرند.

رییس آموزش و پرورش استثنایی کردستان با بیان اینکه در پایگاه های سنجش سلامت، نو آموزان از لحاظ بینایی، شنوایی، دید رنگ، اختلالات گفتاری، رفتاری و آمادگی تحصیلی مورد ارزیابی قرار می گیرند؛ اظهار داشت: سنجش نو آموزان با همکاری دانشگاه علوم پزشکی انجام می گیرد و در صورت نیاز به توانبخشی از خدمات بهزیستی نیز استفاده خواهد شد.

وی در پایان از اولیای نوآموزان خواست با صعه صدر، صبر و تحمل سنجش سلامت فرزندان خود را پیگیری  و آزمایندگان سنجش نیز با آرامش بیشتر و تامین مکان شاداب زمینه خدمات به نو آموزان را فراهم کنند.

کد خبر 3685054

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha