پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۲۵ خرداد ۱۳۹۵، ۸:۳۰

استاندار کرمانشاه:

تدوین نسخه توسعه شهرستان های کرمانشاه تا پایان رمضان انجام می شود

تدوین نسخه توسعه شهرستان های کرمانشاه تا پایان رمضان انجام می شود

کرمانشاه- استاندار کرمانشاه از تدوین نسخه توسعه شهرستان های استان تا پایان ماه مبارک رمضان خبر داد.

به گزارش خبرنگار مهر، اسدالله رازانی شامگاه دوشنبه در نشست شورای اداری شهرستان دالاهو اظهار داشت: در طول سال ۲ بار به منظور بررسی مشکلات به شهرستان های استان سفر خواهیم کرد و لازم است که مدیران استان نیز در این راستا چند بار در طول سال به شهرستان ها رفته و شرایط و مشکلات را مورد بررسی قرار دهند.

وی تصریح کرد: حضور در شهرستان ها موجب مشخص شدن نکات از یاد رفته شده و خدمات رسانی را نیز منسجم تر می کند و باعث می شود تصمیمات جدیدی در مسیر توسعه و پیشرفت این مناطق اتخاذ شود.

استاندار کرمانشاه در ادامه از آغاز تدوین نسخه توسعه شهرستان های استان طی یک هفته آینده خبر داد و گفت: این کار که بر اساس توانایی، ظرفیت ها و نیازهای هر شهرستان انجام می شود تا پایان ماه رمضان به اتمام خواهد رسید.

رازانی با اشاره به اقدامات صورت گرفته طی سال های گذشته در راستای بهبود وضعیت شهرستان دالاهو، خاطر نشان کرد: هم اکنون نیز ۲ سد در این شهرستان در دست اجراست که در تامین آب هزاران هکتار از اراضی منطقه نقش خواهد داشت.

مدیریت ارشد استان کرمانشاه همچنین با اشاره به اجرای پروژه راه آهن غرب، خاطر نشان کرد: عبور راه آهن از شهرستان دالاهو نیز در توسعه این استان حائز اهمیت است.

رازانی خواستار بیان خدمات و کارهای مهم صورت گرفته در نظام جمهوری اسلامی ایران شد و افزود: بایستی از منفی گرایی دوری کرده و در مسیر رفع مشکلات گام برداریم.

تلاش برای تخصیص اعتبار به منظور ریشه کنی آمار بحرانی تب مالت در دالاهو، تسریع در شروع کار پیمانکار مسکن مهر و بهره‌برداری از فازهای در دست اجرای بزرگراه کربلا از مهم‌ترین مصوبات مورد تاکید استاندار در این جلسه بود.

کد خبر 3685387

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha