به گزارش خبرنگار پایگاه خبری پلیس، سرهنگ حسین نجفی صبح چهارشنبه در جمع خبرنگاران اظهار داشت: یکی از اولویت های پلیس خرم آباد مبارزه با جرائم مختلف در سطح شهرستان بوده و به همین منظور تمام تلاش خود را برای برقراری نظم و امنیت و کاهش جرائم در سطح شهرستان به کار گرفته ایم.
وی از کاهش ۱۳ درصد جرائم در سطح شهرستان خبر داد و افزود: از ابتدای سال ۹۵ تاکنون ما در بحث سرقت منزل ۳۹ درصد، سرقت اماکن خصوصی ۴۶ درصد، سرقت خودرو ۲۲ درصد و سرقت موتور سیکلت ۳۲ درصد کاهش داشته ایم.
فرمانده انتظامی خرم آباد با اشاره به کاهش ۲۳ درصدی سرقت لوازم خودرو عنوان کرد: با تلاش ماموران انتظامی خرم آباد در این مدت نسبت به مدت مشابه سال گذشته شاهد کاهش ۷۸ درصدی سرقت محموله، کاهش ۳۰ درصدی جیب بری، و سایر سرقت های متفرقه ۳۷ درصدی بوده ایم.
سرهنگ نجفی تصريح كرد: كاهش جرائم از اولویت های پلیس بوده و با حمایت دستگاه قضایی با سارقان برخود قاطع و قانونی صورت خواهد گرفت.
نظر شما