پیام‌نما

وَلَنْ تَرْضَى عَنْكَ الْيَهُودُ وَلَا النَّصَارَى حَتَّى تَتَّبِعَ مِلَّتَهُمْ قُلْ إِنَّ هُدَى اللَّهِ هُوَ الْهُدَى وَلَئِنِ اتَّبَعْتَ أَهْوَاءَهُمْ بَعْدَ الَّذِي جَاءَكَ مِنَ الْعِلْمِ مَا لَكَ مِنَ اللَّهِ مِنْ وَلِيٍّ وَلَا نَصِيرٍ * * * یهود و نصاری هرگز از تو راضی نمی شوند تا آنکه از آیینشان پیروی کنی. بگو: مسلماً هدایت خدا فقط هدایت [واقعی] است. و اگر پس از دانشی که [چون قرآن] برایت آمده از هوا و هوس های آنان پیروی کنی، از سوی خدا هیچ سرپرست و یاوری برای تو نخواهد بود. * * * از تو کی خوشنود گردند ای ودود! / از رهی، هرگز نصاری و یهود؟

۲۶ خرداد ۱۳۹۵، ۱۳:۳۷

حمایت شبکه آموزش از پویش ملی «قلیان ها را گلدان کنیم»

حمایت شبکه آموزش از پویش ملی «قلیان ها را گلدان کنیم»

مدیران شبکه آموزش سیما در جهت فرهنگ سازی مبارزه با استعمال دخانیات با پویش ملی «قلیان ها را گلدان کنیم» همراه شدند.

به گزارش خبرگزاری مهر، در جلسه شورای مدیران شبکه آموزش سیما که ۲۶ خرداد ماه برگزار شد مدیران شبکه آموزش سیما نیز با حمایت از پویش ملی «قلیان ها را گلدان کنیم» در جهت فرهنگ سازی مبارزه با استعمال دخانیات با این پویش همراه شدند.

حسین ساری مدیر شبکه آموزش سیما در این نشست گفت: دخانیات سرمایه ملی و انسانی را از بین می برد.

وی خاطرنشان کرد: شبکه آموزش سیما آمادگی خود را برای حمایت از این قبیل طرح ها جهت فرهنگ سازی و آگاهی دادن از مضرات استفاده از دخانیات اعلام می دارد.

پویش ملی «قلیان‌ها را گلدان کنیم» امسال همزمان با روز جهانی بدون دخانیات ( ۱۰ خرداد ماه) با حضور چهره‌های مطرح و مورد وثوق جوانان در عرصه‌های مختلف آغاز به کار کرده است.

این طرح با استقبال گسترده پزشکان، هنرمندان سینما و موسیقی، ورزشکاران و مردم رو به رو شده و این همراهی از سوی چهره های مطرح به شکل تحسین برانگیزی مضاعف شده است.

پویش ملی «قلیان ها را گلدان کنیم» در شرایطی مطرح شده که استعمال دخانیات میان جوانان گسترش یافته و قلیان کشیدن میان جوانان، نوجوانان و زنان نیز بر همین اساس، هر روز بیش از روز پیش گسترده می‌شود.

در این شرایط است که پیوستن چهره‌های مطرح و مرجع عرصه‌های مختلف، می‌تواند مضرات بسیار زیاد کشیدن قلیان را به سطح عمومی بکشاند و توجه خانواده ها را نیز به این موضوع مهم مرتبط با سلامتی فرزندان شان جلب کند.

دانشگاهها و دانشکده های علوم پزشکی سراسر کشور نیز به منظور حرکت در مسیر دانشگاه بدون دخانیات به این پویش ملی پیوسته اند.

شبکه آموزش اولین شبکه تلویزیونی است که به پویش ملی «قلیان ها را گلدان کنیم» پیوسته است.

 

کد خبر 3686868

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha