پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۲۸ مرداد ۱۳۸۵، ۱۲:۴۰

همايش سالانه "تشكيل جامعه اي صلح جو" فردا برگزار مي شود

سومين همايش سالانه "تشكيل جامعه اي صلح جو" فردا 29 مرداد ماه توسط انجمن صداي مسلمانان آمريكا در كاليفرنيا برگزار مي شود.

به گزارش خبرگزاري مهر به نقل از منابع اينترنتي، انجمن صداي مسلمانان آمريكايي به راه حل هاي غير خشونت آمير به منظور دسترسي به صلح جهاني اعتقاد دارد. اين سازمان تلاش مي كند فرهنگ صلح، پذيرش، احترام متقابل و هماهنگي را ايجاد كرده و در اين راستا هر ساله همايشي را با محوريت صلح برگزار مي كند.

اين همايش قصد دارد شركت كنندگان را با تلاشهايي كه در رابطه با ايجاد صلح صورت مي گيرد و نقشي كه هر فرد مي تواند در اين عرصه برعهده داشته باشد آشنا كرده، زندگي مسلمانان آمريكا را به منظور رفع سوء باورها شرح دهد. چالشهاي جديد در راه آزاديهاي مدني از جمله موضوعاتي است كه اين همايش به آن توجه خواهد داشت.

سازمان عفو بين المللي، شبكه مثلث آبي، ستاد صلح دانشگاه ماريا در آگاستا، سازمان بين اديان نداي صلح و عدالت و انجمن موسيقيدانها و هنرمندان تجسمي براي صلح جهاني از اين همايش حمايت مي كنند.

کد خبر 368708

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha