پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

۲۶ خرداد ۱۳۹۵، ۱۹:۳۹

شهردار مشهد:

مشکل مالی برای تکمیل و توسعه خطوط قطار شهری وجود ندارد

مشکل مالی برای تکمیل و توسعه خطوط قطار شهری وجود ندارد

مشهد- شهردار مشهد گفت: برای تکمیل و توسعه خطوط قطار شهری مشهد مشکل مالی وجود ندارد.

به گزارش خبرنگار مهر، سید صولت مرتضوی عصر چهارشنبه در مراسم ورود نخستین ناوگان از خط دو قطار شهری که در ایستگاه دپو شمالی برگزار شد، اظهار کرد: با ورود نخستین ناوگان خط دو قطار شهری شاهد گام دیگری از خدمت جهادی مدیریت شهری هستیم.

وی افزود: برای بازگشایی فاز اول خط یک قطار شهری مشهد بخش اعظمی از خط و ایستگاه ها آماده بود اما ناوگان به خط نرسیده بود که خود دلیلی بر تاخیر در بهره برداری از این خط بود.

شهردار مشهد مقدس بیان کرد: امروز به فضل الهی ۱۵ واگن  از ناوگان خط دو قطار شهری مشهد، تجهیز و تکمیل شده است و در حال برگزاری مراسم تحویل گیری هستیم.

مرتضوی با بیان اینکه مشکلی برای بهره برداری از فاز نخست خط دو قطار شهری وجود ندارد، افزود:طبق گزارشات واصله، همین تعداد واگن در بندر دالیان چین آماده بارگیری و انتقال به مشهد است.

شهردار مشهد مقدس با اشاره به منابع مالی موجود در شهرداری مشهد گفت: اگر پیمانکاران در خطوط مختلف توان جذب داشته باشند از الان بالغ بر یک هزار و ۱۰۰میلیارد تومان به صورت ریالی و ارزی منابع بلوکه شده داریم.

شهردار مشهد بیان کرد:  نگران اشتغال جوانان و عدم استفاده از ظرفیت های این شهر و مملکت هستیم و بر این باوریم که این نظام شرمنده جوانان بیکار است و قبل از هر چیز، ما باید از شرم جان ببازیم.

وی ادامه داد: با رونق دادن به صنعت ساختمان بخشی از مشکل بیکاری جامعه را حل می کنیم.

مرتضوی به میزان اشتغال در شهرداری مشهد اشاره کرد و گفت: بالغ بر یک هزار و ۸۰۰ زن سرپرست خانوار در شهرداری مشغول به کار هستند و ۲۰۰۰ فرصت شغلی توسط شهرداری در شب بازارهایی که به زودی به بهره برداری می رسد، ایجاد خواهد شد.

کد خبر 3687215

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha