پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

۲۷ خرداد ۱۳۹۵، ۱۰:۲۷

از بیستم تیر ماه صورت می گیرد؛

آغاز طرح غنی سازی اوقات فراغت در کانون های مساجد استان کرمانشاه

آغاز طرح غنی سازی اوقات فراغت در کانون های مساجد استان کرمانشاه

کرمانشاه- مسئول دبیرخانه کانون ‌های فرهنگی - هنری مساجد استان کرمانشاه گفت: طرح غنی سازی اوقات فراغت در سطح کانون های مساجد استان از ۲۰ تیر ماه آغاز می شود.

طیب صفری در گفتگو با خبرنگار مهر، اظهار داشت: طرح غنی سازی اوقات فراغت در سطح کانون های فرهنگی هنری مساجد استان کرمانشاه پس از ماه مبارک رمضان از ۲۰ تیر ماه آغاز خواهد شد.

وی گفت: در این راستا بیش از ۵۰۰ پایگاه در سطح کانون های مساجد استان در نظر گرفته شده که از تاریخ مذکور فعالیت خود را آغاز خواهند کرد.

صفری افزود: در این پایگاه ها برنامه هایی نظیر آموزش خوشنویسی، طراحی و نقاشی، آموزش صنایع دستی، خیاطی، گلدوزی و کامپیوتر و ... ارائه خواهد شد.

وی همچنین آموزش های قرآنی، احکام و دین توسط مبلغین دفتر تبلیغات اسلامی را از دیگر برنامه های در نظر گرفته شده برای غنی سازی اوقات فراغت کودکان و نوجوانان در سطح کانون های مساجد عنوان کرد.

مسئول دبیرخانه کانون ‌های فرهنگی - هنری مساجد استان کرمانشاه همچنین از در نظر گرفتن برنامه های تفریحی برای افراد شرکت کننده در طرح غنی سازی اوقات فراغت نظیر رفتن به سینما، سالن های ورزشی و اردوهای تفریحی و زیارتی خبر داد.

صفری حضور افراد از تمامی رده های سنی در طرح مذکور را آزاد اعلام کرد و گفت: پیش بینی می شود بیش از ۶۰ هزار نفر امسال در این طرح حضور داشته باشند.

کد خبر 3687429

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha