به گزارش خبرگزاري مهر ، مدير اداره مبلمان شهري سازمان زيباسازي شهرداري تهران در تشريح اين طرح با بيان اينكه تهران به شهر بتون و آهن تبديل شده است ، گفت: متاسفانه به دليل به كارگيري حجم بالاي بتون و آهن در سازه هاي شهري منظر شهر از شكل انساني خارج شده و باعث شده است كه ديد شهروندان آزار ببيند.
مهندس سيد رضا لاهيجي درباره ويژگي هاي طرح تجميع تابلوهاي نشانه گفت: دو سال است كه سازمان زيبا سازي با همكاري سازمان ترافيك و شركت عرف ايران (علائم راهنمايي و فني ايران) در حال مطالعه و طراحي طرح تجميع تابلوهاي نشانه سطح شهر تهران است.
وي افزود: با اجراي طرح تجميع تابلوهاي نشانه هزاران هزار پايه بتوني و آهني از سطح شهر حذف خواهد شد.
لاهيجي همچنين در ادامه گفت: در اين طرح حتي براي نوع نوشتار روي تابلوها و گرافيك و رنگ تابلوها نيز فكر شده و سعي شده است تا با فرهنگ ملي و اسلامي ما نزديك بوده و همخواني داشته باشد به گونه اي كه باعث زيبايي شهر شود.
مدير اداره مبلمان شهري سازمان زيباسازي شهرداري تهران با بيان اينكه اهميت مبلمان شهري مانند چينش مسايل داخلي منزل است و هر چقدر زيبا چيده شود باعث لذت فرد از محيط مي شود ، افزود: متاسفانه شهر تهران مشكلات زيادي از نظر بكارگيري مبلمان شهري دارد ، چرا كه عدم استفاده از افراد متخصص در طراحي وسايل ، استفاده از وسايل نامناسب كه تناسبي با مسايل فرهنگي و بومي ما ندارد و همچنين عدم آشنايي شهروندان از نحوه استفاده آنها از جمله معضلات آن است.
وي گفت: اداره مبلمان شهري سعي دارد بامطالعه علمي وطراحي مناسب اين نواقص را برطرف كرده و در مطالعات خود به اين نتيجه رسيده است كه بايد حجم بتون وآهن در سازه هاي مبلمان شهري كم شود.
لاهيجي همچنين درباره زمان اجراي اين پروژه گفت: كار مطالعاتي طرح تجميع تابلوها در حال پايان است و در آينده نزديك به اجرا در خواهد آمد.
نظر شما