پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

۲۹ خرداد ۱۳۹۵، ۲۲:۴۳

دریادار سیاری:

معنویت بر ارتقای توان نظامی تاثیر گذار است

معنویت  بر ارتقای توان نظامی تاثیر گذار است

انزلی- فرمانده نیروی دریایی ارتش بر آماده سازی نظامی ارتش تاکید و بیان کرد: معنویت در کنار ارتقاء سطح آمادگی، توان نظامی بالایی را برای ارتش به ارمغان می آورد.

به گزارش خبرنگار مهر، دریادار حبیب الله سیاری شامگاه شنبه در محفل انس با قرآن که با حضور جمعی از فرماندگان نظامی و انتظامی استان و شهرستان در بندر انزلی برگزار شد اظهار کرد: ایجاد امنیت در کشور،  ماموریت اصلی نیروهای مسلح است زیرا بدون وجود امنیت، توسعه و پیشرفت در کشور معنا ندارد.

وی با بیان اینکه تامین امنیت، مسئولیت خطیری است افزود: لازمه ایجاد امنیت، آمادگی نظامی است و همه نیروهای مسلح به ویژه نیروی دریایی ارتش در حال آماده‌سازی هستند.

دریادار سیاری با اشاره به تاکید مقام معظم رهبری بر ارتقاء معنویت در نیروهای مسلح گفت: ایمان، شجاعت و دانش از ویژگی‌های نیروهای مسلح بوده و باید از آموزه های قرآنی در ارتقاء معنویت استفاده کرد.

فرمانده نیروی دریایی ارتش با تاکید بر اینکه منطقه چهارم دریایی،  منطقه ای درحال رشد است افزود: این منطقه برای ارتقاء بیشتر در ابعاد تجهیزات، تاسیسات و نیروی انسانی به تلاش و کوشش بیشتری نیاز دارد.

وی نامگذاری منطقه چهارم دریایی به نام مبارک امام هشتم را مایه خیر و برکت آن دانست و تصریح کرد: معنویت حاکم بر خدمات نظامی گری و کارکنان و خانواده های ارتش در کنار ارتقاء سطح آمادگی، توان نظامی بالایی را به وجود می آورد.

دریادار سیاری تغییر در سبک زندگی جامعه را بستر ورود آسیب ها به نهاد خانواده برشمرد و بیان کرد: دشمن برای نفوذ در فرهنگ جامعه از طریق تهاجم فرهنگی در تلاش است تا با تخلیه زندگی دینی و قرآنی، فرهنگ غرب را بر جامعه حاکم کند.

 فرمانده نیروی دریایی ارتش افزود: خانواده ها در خط مقدم مبارزه با تهاجم فرهنگی هستند وتوکل و توسل به قرآن و تدبر در آن بر اساس تاکیدات مقام معظم رهبری و حفظ ارزش های معنوی و ملی از راه های مبارزه با تهاجم فرهنگی غرب است.

وی تاکید کرد: همانگونه که در جنگ سخت پیروز شدیم در جنگ نرم نیز بر دشمن غلبه خواهیم کرد.

کد خبر 3689294

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha