پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۳۰ خرداد ۱۳۹۵، ۸:۴۶

فرمانده نیروی دریایی ارتش خبر داد؛

حضور ناوگروه ۴۱ نیروی دریایی ارتش در خلیج عدن

حضور ناوگروه ۴۱ نیروی دریایی ارتش در خلیج عدن

انزلی- فرمانده نیروی دریایی ارتش از حضور ناوگروه ۴۱ نیروی دریایی ارتش در خلیج عدن خبر داد و گفت: امنیت خلیج عدن برای کشتی‌های مورد حمایت ما برقرار است.

به گزارش خبرنگار مهر، دریادار حبیب الله سیاری در حاشیه محفل انس با قرآن که شامگاه شنبه برگزار شد در جمع خبرنگاران اظهار کرد: پیشرفت علم و دانش و تجهیزات برای نیروی دریایی بسیار با اهمیت است زیرا با تجهیزات خاص می توان در عرصه و زیر دریا حضور قوی داشت.

وی با اشاره به حضور جمهوری اسلامی ایران در دریاهای آزاد و بین المللی افزود: تمام تلاش ما این است که از لحاظ تجهیزاتی از دنیا عقب نباشیم و افتخار می کنیم که تمام تجهیزات ما امروز تجهیزات بومی است و در ساخت تجهیزات نیروی دریایی اساتید دانشگاه ها و شرکت های دانش بنیان و نخبگان ذینفع هستند.

دریادار سیاری با بیان اینکه آموزش نیروها در نیروی دریایی ارتش همسطح استاندارد های جهانی است گفت: امروز علاوه بر تحصیل در داخل کشور از خارج از کشور نیز پیشنهاداتی برای آموزش به نیروهای نظامی کشورهای دیگر دریافت کرده ایم.

فرمانده نیروی دریایی ارتش دریای خزر را دریای صلح و دوستی عنوان و بیان کرد: امیدواریم پنج کشور همسایه دریای خزر، امنیت خزر را به گونه ای تامین کنند که بیگانگان هوس حضور در دریای خزر به سرشان نزند.

 وی تاکید کرد: باید تمامی کشورهای حاشیه خزر دست در دست هم برای تامین امنیت این دریا تلاش کنند.

دریادار سیاری افزود: روابط دوستانه امنیت خزر را بالا می برد و ارتباط بین نیروهای دریایی کشورها را ارتقا می دهد.

فرمانده نیروی دریایی ارتش با بیان اینکه امروز ناوگروه ۴۱ در خلیج عدن، باب‌المندب و دریای سرخ حضور دارد گفت: امنیت خلیج عدن با وجود ناوگروه ها برای کشتی هایی که توسط نیروی دریایی ارتش جمهوری اسلامی ایران حمایت می شوند، برقرار است.

 وی با اشاره به بازدید از بنادر برخی کشورهای اقیانوس هند اظهار کرد: در صورتی که مورد تایید و تصویب قرار بگیرد پیش بینی می کنیم که منطبق با قوانین و مقررات بین المللی در اقیانوس اطلس هم حضور پیدا کنیم.

به گفته دریادار سیاری،  تامین امنیت خلیج عدن، حضور در آب های بین المللی دنیا، به روز کردن تجهیزات و ارتقاء سطح آموزش نیروی انسانی از برنامه های مهم نیروی دریایی ارتش درسال ۹۵ است.

کد خبر 3689313

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha