پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۳۰ خرداد ۱۳۹۵، ۱۱:۲۴

استاندار زنجان:

۶۵ درصد واحدهای توليدی زنجان با پنجاه درصد ظرفيت فعال هستند

 ۶۵ درصد واحدهای توليدی زنجان با پنجاه درصد ظرفيت فعال هستند

زنجان-استاندار زنجان گفت: ۶۵ درصد واحدهای توليدی استان زنجان با بيش از پنجاه درصد ظرفيت فعال هستند.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از استانداری زنجان، جمشید انصاری در بازدید از واحدهای در حال احداث فولاد کاران افق و پویا ریس شهرستان ابهر تصریح داشت: در حال حاضر ۶۵ درصد واحدهای تولیدی استان با بیش از ۵۰ درصد ظرفیت به تولید می‌پردازند که نشان از وضعیت مطلوب واحدهای صنعتی و تولیدی استان است.

وی اظهار داشت: برخی از واحدهای استان نیز زیر ۵۰ درصد ظرفیت تعریف‌شده فعال هستند. که این واحدها نیز با برخی موانع همچون مواد معدنی و تأمین آنها مواجه می‌شوند.

انصاری در خصوص واحدهای که با مشکل نقدینگی روبرو هستند، گفت: دولت تصمیم دارد تا مشکل سرمایه در گردش آنها را تأمین کنند.

استاندار زنجان گفت: در استان ۵۰ واحد صنعتی و تولیدی وجود دارد که دارای ۷۰ درصد پیشرفت فیزیکی است که تا پایان سال می‌توانند از کمک‌های تسهیلاتی بهره‌مند شوند.

انصاری بابیان اینکه تمایل سرمایه‌گذاران در اتمام پروژهای خود را ضروری عنوان کرد و افزود: امیدواریم تا نیمه تابستان در افزایش ظرفیت تولید و هم فعالیت مجدد واحدهای که غیرفعال هستند اقداماتی صورت پذیرد.

کد خبر 3689618

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha