پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۳۱ خرداد ۱۳۹۵، ۱۰:۳۲

مدیر جهاد کشاورزی سقز:

توسعه ۳۰۰ هکتار باغ در سقز در حال انجام است

توسعه ۳۰۰ هکتار باغ در سقز در حال انجام است

سنندج - مدیر جهاد کشاورزی سقز گفت: توسعه ۳۰۰ هکتار باغ در این شهرستان از محل اعتبارات سفر هیات دولت به استان کردستان در دست انجام است.

به گزارش خبرنگار مهر، محمد پیشداد شامگاه یکشنبه در نشست بررسی طرح های جهاد کشاورزی در فرمانداری سقز افزود: در دوسال گذشته بیش از ۲۰۰ هکتار باغ در این شهرستان ایجاد شده است که برای ایجاد ۱۲۲ هکتار آن نهال یارانه ای تحویل باغداران شده است.

وی با بیان اینکه فرهنگ باغداری در سقز جدید است، اظهار کرد: هفت کارشناس بخش خصوصی بحث بیماری ها، ترویج و مراقبت باغ های این شهرستان را رصد می کنند و کشاورزان را در این مسیر همکاری می کنند.

وی بیان کرد: چهار هزار و ۷۶۷ هکتار باغ مثمر و ۴۰۹ هکتار باغ بی ثمر در این شهرستان وجود دارد که سالانه ۲۸ هزار و ۵۰۰ تن انواع میوه از این باغات در سقز برداشت می شود.

پیشداد پیرامون پیشرفت طرح های کشاورزی در شهرستان سقز هم گفت: بیش از ۱۰۰ طرح کشاورزی از جمله یک واحد مرغ مادر با اعتبار ۳۰ میلیارد ریال و پیشرفت ۶۰ درصد و لوله گذاری منابع آبی جدید در حال آماده سازی است.

وی عنوان کرد: در سال گذشته ۲۰ میلیارد ریال سرمایه در گردش به بخش کشاورزی، ۲۰ میلیارد ریال برای مکانیزاسیون و طرح های آب و خاک به کشاورزان در این شهرستان پرداخت شده است.

پیشداد در خصوص مشکلات کشاورزی سقز هم بیان کرد: ضعف نظام بهره برداری، نبود تشکل های کشاورزی توانمند، مشکل فروش تولیدات و تکمیل نشدن ایجاد حلقه های تولید و بازاریابی از جمله این موارد است.

وی پیرامون مشکلات ادامه داد: در حال حاضر بیش از سه برابر مصرف شهرستان، گوشت سفید تولید می شود که به دلیل کامل نشدن زنجیره های تولید برای صادرات این محصول با مشکل مواجه هستیم.

مدیر جهاد کشاورزی سقز توسعه توت فرنگی، توسعه باغات پسته، ادامه آبیاری تحت فشار، توسعه گلخانه، ایجاد شهرک گلخانه در سطح ۸۰ هکتار، توسعه زعفران، توسعه زنبورداری، صادرات عسل، توسعه کشت دانه های روغنی، افزایش سرمایه صندوق توسعه بخش کشاورزی، رفع تداخلات سندهای منابع طبیعی و کشاورزان و اصلاح سند ها، بازسازی قنات و کانال های آبرسانی برای جلوگیری از هدر رفت آب را از برنامه های آینده جهاد کشاورزی شهرستان سقز برشمرد.

کد خبر 3690435

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha