به گزارش خبرنگار مهر در مشهد آيت الله مكارم شيرازي در بازديد از طرح توسعه حرم مطهر حضرت رضا (ع ) با اعلام اين مطلب افزود: طبق آمار، اقداماتي كه در دوران شكوهمند انقلاب اسلامي در زمينه ساخت فضاهاي زيارتي حرم مطهر صورت گرفته ، دهها بار بيشتر از فضاهايي است كه در طول يكهزار سال گذشته ساخته شده است .
آيت الله مكارم شيرازي تصريح كرد : در اين بازديد مشاهده شد كه ساخت و سازهاي حرم مطهر امام هشتم (ع ) از نظر كيفيت و كميت به طور همزمان در حال پيشرفت است و از لحاظ فني و هنري ، ابتكارات جديدي نظير خالي كردن زير صحن ها ، ايوان ها ، ساخت گچبري ها و آينه كاري ها و ايجاد سازه هاي عظيم صورت گرفته كه منحصر به فرد است .
وي در بازديد از رواق درالحجه ، ضمن ابراز خرسندي از ساخت اين رواق بسيار زيبا و بزرگ گفت : اگر تا به حال نگران كمبود فضاي زيارتي براي زائران بوديم ، اكنون به همت آستان قدس رضوي براي خيل زائران بارگاه ملكوتي حضرت رضا (ع ) فضاي زيارتي مناسبي تدارك ديده شده است.
نظر شما