پیام‌نما

إِنَّ‌اللَّهَ يَأْمُرُ بِالْعَدْلِ وَالْإِحْسَانِ وَإِيتَاءِ ذِي‌الْقُرْبَىٰ وَ يَنْهَىٰ عَنِ الْفَحْشَاءِ وَالْمُنْكَرِ وَالْبَغْيِ يَعِظُكُمْ لَعَلَّكُمْ تَذَكَّرُونَ * * * به راستی خدا به عدالت و احسان و بخشش به خویشاوندان فرمان می‌دهد و از فحشا و منکر و ستمگری نهی می‌کند. شما را اندرز می‌دهد تا متذکّر [این حقیقت] شوید [که فرمان‌های الهی، ضامن سعادت دنیا و آخرت شماست.] * * * حق به داد و دهش دهد فرمان / نيز انفاق بهر نزديكان

۳۱ خرداد ۱۳۹۵، ۱۶:۲۵

رئیس اداره راه و شهرسازی تربت حیدریه خبر داد؛

رفع تصرف ۱۵ هکتار از اراضی دولتی تربت حیدریه

رفع تصرف ۱۵ هکتار از اراضی دولتی تربت حیدریه

تربت‌حيدريه- رئیس اداره راه و شهرسازی تربت حیدریه از رفع تصرف و آزاد سازی ۱۵ هکتار از اراضی دولتی شهرستان تربت حیدریه خبر داد.

ايمان مقيد در حاشیه عملیات رفع تصرف در اراضی جنوب غربی تربت حیدریه در گفتگو با خبرنگار مهر با اشاره به لزوم جلوگیری از زمین‌خواری اظهار كرد: جدیت در برگشت اراضی ملی به بیت‌المال و حراست از اراضی ملی و دولتی از اصلی ترین وظایف راه و شهرسازی است.

وی افزود: خوشبختانه توانسته‌ايم با پیگیری‌های متعدد قضایی نسبت به آزادسازی ۱۵هکتار از این اراضی دولتی اقدام کند، سال گذشته نیز در این راستا ۶.۵ هکتار از اراضی دولتی رفع تصرف و آزادسازی شد.

رئیس اداره راه و شهرسازی تربت حیدریه  تأكيد كرد: واحد حفاظت از اراضی اداره كل راه و شهرسازی با گشت‌های مستمر روزانه و با تشکیل پرونده حقوقی و کیفری با متخلفین و دست اندازان به حقوق بیت‌المال برخورد قاطعی خواهد داشت .

وی با با بیان اینکه گزارشات مردمی با هر منبعی قابل پیگیری است، گفت: از شهروندان می‌خواهيم تا در صورت مشاهده هرگونه تجاوز به حریم اراضی ملی و دولتی موارد را به ادارات راه و شهرسازی و  منابع طبیعی شهرستان اطلاع دهند. 

کد خبر 3690993

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha