پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۲۹ مرداد ۱۳۸۵، ۱۴:۴۰

17 واحد صنعتي و معدني طي هفته دولت در مازندران به بهره برداري مي رسد

رئيس سازمان صنايع و معادن مازندران گفت: 17 واحد صنعتي و معدني در هفته دولت در مازندران بهره برداري مي شود.

مهدي نژاد درگفتگو با خبرنگار اقتصادي مهر در ساري افزود: بر اي بهره برداري از اين واحدها 149 ميليارد ريال و 590 هزار دلار از محل اعتبارات دولتي- بخش خصوصي و تسهيلات بانكي سرمايه گذاري شده است.

وي با اشاره به اينكه اين واحدها شامل 16 واحد صنعتي در زمينه صنايع غذايي- شيميايي و سلولزي و يك واحد معدني توليد فلورين است، تصريح كرد: 558 نفر در اين واحدها مشغول به كار شدند.

رئيس سازمان صنايع و معادن مازندران خاطرنشان كرد: واحدهاي صنعتي و معدني آماده بهره برداري در شهرهاي ساري، بابل، آمل، كياسر،قائمشهر و سوادكوه مستقرند كه 8 واحد آن در شهرك هاي صنعتي داير شده است.

کد خبر 369113

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha