پیام‌نما

الَّذِينَ أُخْرِجُوا مِنْ دِيَارِهِمْ بِغَيْرِ حَقٍّ إِلَّا أَنْ يَقُولُوا رَبُّنَا اللَّهُ وَ لَوْلَا دَفْعُ اللَّهِ النَّاسَ بَعْضَهُمْ بِبَعْضٍ لَهُدِّمَتْ صَوَامِعُ وَبِيَعٌ وَ صَلَوَاتٌ وَ مَسَاجِدُ يُذْكَرُ فِيهَا اسْمُ‌اللَّهِ كَثِيرًا وَ لَيَنْصُرَنَّ‌اللَّهُ مَنْ يَنْصُرُهُ إِنَّ‌اللَّهَ لَقَوِيٌّ عَزِيزٌ * * * همانان که به ناحق از خانه‌هایشان اخراج شدند [و گناه و جرمی نداشتند] جز اینکه می‌گفتند: پروردگار ما خداست و اگر خدا برخی از مردم را به وسیله برخی دیگر دفع نمی‌کرد، همانا صومعه‌ها و کلیساها و کنیسه‌ها و مسجدهایی که در آنها بسیار نام خدا ذکر می‌شود به شدت ویران می‌شدند؛ و قطعاً خدا به کسانی که [دین] او را یاری می‌دهند یاری می‌رساند؛ مسلماً خدا نیرومند و توانای شکست‌ناپذیر است. * * كسى كاو دهد يارى كردگار / بود ياورش نيز پروردگار

۱ تیر ۱۳۹۵، ۱۴:۴۹

فرمانده انتظامی استان آذربایجان‌غربی:

کشف ۲.۷ مواد مخدر در آذربایجان غربی/۱.۵ تن مواد امحا شد

کشف ۲.۷ مواد مخدر در آذربایجان غربی/۱.۵ تن مواد امحا شد

ارومیه - فرمانده انتظامی آذربایجان‌غربی گفت: در سه ماهه نخست امسال دو تن و ۷۳۲ کیلوگرم از انواع مواد مخدر در آذربایجان‌غربی کشف شد.

به گزارش خبرنگار مهر، سردار ناصر اصلانی ظهر سه شنبه در مراسم امحای یک تن و ۵۲۰ کیلوگرم مواد مخدر غیردارویی در ارومیه اظهار داشت: این کشفیات توسط نیروی انتظامی، مرزبانی، اداره اطلاعات، گمرک، اداره زندان‌ها و فرودگاه انجام شده است.

وی با بیان اینکه در سال گذشته ۱۰ تن و ۳۲۱ کیلوگرم از انواع مواد مخدر در استان کشف شد که نسبت به سال ۹۳ افزایش ۲۴ درصدی را نشان می‌دهد اظهارداشت: پلیس استان مصمم است که امسال اقدامات اساسی و کاملاً متفاوتی را در زمینه مبارزه با مواد مخدر در آذربایجان‌غربی انجام دهد.

سردار اصلانی با اشاره به اینکه در سال گذشته پنج هزار و ۵۰۰ نفر قاچاقچی عمده و توزیع‌کننده در استان جمع آوری شدند بیان کرد: در این رابطه ۱۳۲ باند نیز متلاشی شد.

فرمانده انتظامی آذربایجان‌غربی گفت: از سوی دیگر در سال گذشته سه هزار و ۵۵۰ نفر از معتادان متجاهر، ولگرد و کارتن خواب توسط پلیس استان جمع‌آوری شدند.

سردار اصلانی با اشاره به کشفیات نیروی انتظامی در حوزه مواد مخدر اظهار داشت: در این زمینه دو تن و ۷۳۲ کیلوگرم مواد مخدر کشف شد که نسبت به سه ماهه سال گذشته افزایش ۲۵ درصدی را نشان می‌دهد.

وی به برنامه‌های امسال پلیس در حوزه مبارزه با مواد مخدر پرداخت و بیان کرد: در این زمینه با کشت غیرمجاز مواد مخدر به شدت برخورد شده و خوشبختانه در سال ۹۵ هیچ موردی دال بر این موضوع گزارش نشد.

فرمانده انتظامی آذربایجان‌غربی ‌گفت: امسال از اقدامات نیروی انتظامی در حوزه مقابله با تقاضا، پاکسازی نقاط آلوده از مواد مخدر بوده و از سوی دیگر خوشبختانه آذربایجان‌غربی از بعد جمع‌آوری معتادان متجاهر جزو استان‌های موفق کشور بوده است.

وی بیان کرد: با توجه به اهمیت موضوع مبارزه با مواد مخدر استان مرزی آذربایجان‌غربی، استاندار دستور افزایش مراکز ماده ۱۶ داده است.

فرمانده انتظامی استان آذربایجان‌غربی اظهار داشت: در سال گذشته در اجرای طرح‌های ارتقاء اجتماعی ۶۱۲ فقره عملیات و اجرای طرح پاکسازی نقاط آلوده به وقوع پیوست و در این خصوص سه هزار و ۱۹۸ نفر توزیع کننده مواد مخدر جزو، دستگیر شدند.

کد خبر 3691945

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha