پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

۲ تیر ۱۳۹۵، ۹:۱۱

رئیس اداره ورزش و جوانان ملارد مطرح کرد:

افزایش شهریه باشگاه های ورزشی ملارد در تابستان ممنوع است

افزایش شهریه باشگاه های ورزشی ملارد در تابستان ممنوع است

ملارد-رئیس اداره ورزش و جوانان ملارد گفت:با تدابیر و تمهیدات پیش بینی شده و تأکید اداره کل ورزش و جوانان استان تهران،نرخ شهریه باشگاه های ورزشی ملارد بر مبنای توان اقتصادی مردم تعریف می شود.

به گزارش خبرنگار مهر، علیرضا صیفوری شامگاه سه شنبه در نشست شورای فرهنگ عمومی این شهرستان، ضمن اشاره به تلاش این مجموعه و اداره کل ورزش و جوانان استان تهران به عنوان مدیریت ارشد این حوزه در استان تهران برای تحقق سیاست های اقتصاد مقاومتی، اظهار داشت:عزم مجموعه مدیریت ورزشی این شهرستان بر این امر استوار است تا از هر گونه افزایش شهریه باشگاه ها در ایام تابستان جلوگیری کند.

وی افزود:فراهم سازی و تسهیل شرایط برای بهره مندی مردم از امکانات ورزشی متناسب با توانمندی مالی ساکنان این منطقه از اولویت هایی است که با جدیت مد نظر قرار گرفته است.

صیفوری گفت:با عنایت به مهاجر پذیری ومحرومیت و محدودیت های مالی که بخش قابل توجهی از ساکنان این خطه با آن مواجه هستند، با هماهنگی  اداره کل ورزش و جوانان تلاش می شود از هر گونه افزایش شهریه در ایام تابستان به عنوان فصل فراغت جوانان و نوجوانان جلوگیری شود.

رئیس اداره ورزش وجوانان ملارد عنوان کرد:از نظر ما توجه و عنایت ویژه به توان اقتصادی مردم و بستر سازی برای ارائه خدمات ورزشی از اصول اساسی در حوزه سیاست های اقتصاد مقاومتی در بخش ورزش و جوانان به شمار می رود.

وی افزود:مساعدت برای توسعه ورزش های همگانی و تجهیز پایگاه های صبحگاهی به عنوان بستری برای ارائه مشوق های عمومی و ترغیب مردم به ورزش از دیگر دستورکارهایی است که با هدف ارتقای سلامت و نشاط اجتماعی با جدیت اجرایی خواهد شد.

صیفوری گفت:خوشبختانه رضایتمندی بسیار مطلوبی از خدمات مجموعه ورزش و جوانان ملارد در این شهرستان وجود دارد که اکثریت قریب به اتفاق ادارات و ارگان های فعال این منطقه به آن تأکید دارند.

رئیس اداره ورزش و جوانان ملارد یادآور شد:تلاش شده در حد بضاعت و توان موجود، ارائه رایگان خدمات ورزشی به ادارات این شهرستان را مد نظر قرار دهیم تا برخورداری مطلوب از فضا و امکانات ورزشی برای علاقه مندان به ورزش در رشته های گوناگون به بهترین نحو ممکن فراهم شود.

کد خبر 3692360

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha