پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۲ تیر ۱۳۹۵، ۹:۱۱

مدیر عامل شرکت غله استان سمنان:

افزایش قیمت نان در دستور کارنیست/ فعالیت۶۷۰ نانوایی دراستان سمنان

افزایش قیمت نان در دستور کارنیست/ فعالیت۶۷۰ نانوایی دراستان سمنان

دامغان - مدیر عامل شرکت غله استان سمنان با بیان اینکه در حال حاضر هیچگونه افزایش قیمت نان را در دستور کار نداریم، گفت: این امر منوط به تصمیم کارگروه نان، گندم و آرد استان و شخص استاندار است.

به گزارش خبرنگار مهر، محمدباقر منوچهری سه شنبه شب و در نشست بررسی مسائل و مشکلات نانوایی های دامغان با حضور مسئولان و نمایندگان نانوایان شهرستان افزود: هرگونه افزایش قیمت نان در استان سمنان بدون مجوز تخلف بوده و با آن برخورد قانونی خواهد شد.

وی تصریح کرد: ما به عنوان متولیان امور آرد، نان و گندم استان سمنان تابع سیاست های دولت و نماینده عالی دولت در استان یعنی شخص استاندار هستیم و سیاست های ابلاغی را اجرامی کنیم و غیر از این هرگونه تصیمی خلاف قانون و مقرارت است و باید پاسخگو باشیم.

 افزایش قیمت نان مهمترین خواسته نانوایان

عضو کارگروه گندم ، آرد و نان استان سمنان با تاکید بر اینکه تمام مسائل و مشکلات نانوایان استان را رصد می کنیم، یاد آورشد: مطالبات به حق نانوایان به گوش مسئولان ارشد استان منتقل می شود و امیدواریم برای تحقق این خواسته ها تصمیمات خوبی اتخاذ شود.

منوچهری افزایش قیمت نان را یکی از خواسته های مهم نانوایان از سوی مسئولان ذکر کرد و افزود: امیدواریم تصمیمات خوبی گرفته شود تا هم رضایت نانوایان و هم مردم عزیز تامین شود.

وی خواسته نانوایان را منطقی و قول رسیدگی برای دستیابی به نتیجه مطلوب از طریق مراجع قانونی استان را داد و تصریح کرد: افزایش کیفیت نان تولیدی هم در راس برنامه ها است که باید به آن توجه ویژه داشت.

 ۶۷۰ واحد خبازی در استان سمنان فعالیت دارند

مدیر عامل شرکت غله و خدمات بازرگانی استان سمنان با یاد آوری این نکته که در حال حاضر ۶۷۰واحد خبازی در سطح این استان فعالیت دارند، افزود: کمترین هدر رفت نان کشور مربوط به استان سمنان است.

منوچهری با بیان اینکه میزان دور ریز نان در استان های خراسان رضوی، تهران و اصفهان هشت درصد است، گفت: این مقدار در استان سمنان به پنج درصد می رسد.

وی با اشاره به وجود پنج کارخانه آرد در استان سمنان در راستای تامین و توزیع این محصول مهم در بین نانوایی ها، گفت: به طور میانگین هرماه  پنج هزار و ۳۰۰ تن آرد با نظارت شرکت غله و خدمات بازرگانی در استان توزیع می شود.

کد خبر 3692430

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha