مدير عامل شركت نقش آور فيلم كه ساخت اين مجتمع سينمايي چندمنظوره را بر عهده دارد، به خبرنگار مهر در كرج گفت: "اين مجموعه داراي هفت سالن سينمايي با ابعاد و گنجايش هاي متفاوت به تناسب نياز افراد جامعه خواهد بود. سالن هاي سينما همگي چندمنظوره هستند و داراي تجهيزات مدرن صوتي، حرارتي، تهويه، نور و ... خواهند بود."
حسن حسين زاده قياسي ادامه داد: "بخش هايي از اين مجتمع به صورت كتابخانه و نمايشگاه براي عرضه آثار و فعاليت هاي هنري و فرهنگي در نظر گرفته شده و سفره خانه سنتي و مهد كودك از ديگر مكان هايي است كه در اين مجتمع ايجاد خواهد شد."
وي درباره مشخصات فني پروژه هم گفت: "اين مجتمع داراي سه طبقه پاركينگ با متراژ 12 هزار متر مربع است و باند كندگذر با ظرفيت 140 پاركينگ دو طرفه از ديگر مشخصات مجموعه است. مجوزهاي لازم براي ساخت مجتمع اخذ و طرح هاي كلي و نماي بيروني آن توسط كارشناسان مجرب تهيه شده و مورد تائيد كارشناسان وزارت ارشاد نيز قرار گرفته است."
حسين زاده اظهار اميدواري كرد با توجه به نياز فراوان شهرستان كرج به اماكن فرهنگي و هنري، برخي تنگناهاي موجود در كار ساخت اين مجتمع برطرف شود و در آينده نزديك شهروندان بتوانند از اين مكان استفاده كنند.
مجتمع عظيم سينمايي و دارالفنون امير كبير در پارك نبوت در زميني به مساحت چهار هزار متر مربع با اعتباري بالغ بر 10 ميليارد ريال با مشاركت سرمايهگذاران بخش خصوصي ساخته ميشود.
کد خبر 369309
نظر شما