به گزارش خبرنگار مهر، علی لطفی بعدازظهر شنبه در نشست با خبرنگاران افزود: از یک میلیارد و ۷۰ میلیون مترمکعب آب برداشت شده از منابع آبی استان۳۰۰ میلیون مترمکعب از منابع آب زیرزمینی برداشت شده است.
وی بیان داشت: در راستای تامین آب مورد نیاز مردم و استفاده از آبهای سطحی در استان احداث ۱۲ سد مخزنی در استان در دستور کار قرار گرفته است.
لطفی میزان منابع آبی در دسترس استان را هشت میلیارد متر مکعب عنوان کرد: یک میلیارد مترمکعب از منابع آبی استان در حال برداشت است.
وی با اشاره به برنامه های این شرکت در راستای استفاده بهینه از آبهای سطحی اظهار داشت: در راستای تامین آب شهرهای چرام، دهدشت، لنده و ۳۰۰ روستا که در مسیر و اطراف این شهرهاقرار دارند، طرحهای آبرسانی پیش بینی و بررسی شده است.
لطفی بیان داشت: با اختصاص اعتبار برای این طرحها اجرای طرحها آغاز خواهد شد.
وی تامین آب شهر لیکک و ۷۵ روستای اقماری این شهر از دیگر طرحهای آبرسانی در استان عنوان کرد و گفت: با اجرای این طرح آب مورد نیاز ۷۵ هزار نفر از مردم این شهر و روستاهای اطراف تامین می شود.
لطفی افزود: احداث سدهای مختلف در استان و مهار آبهای سطحی به بخش کشاورزی استان و تامین آب در این بخش کمک می کند.
نظر شما