عليرضا رمضاني در گفتگو با خبرنگار كتاب مهر با بيان اين مطلب افزود : جدي گرفتن مقوله كپي رايت بين المللي و رعايت مقررات آن في نفسه امري مثبت است و من شخصا هميشه با پيوستن كشورمان به معاهدات جهاني حق تكثير موافق بودم .
وي ادامه داد : اما براي پيوستن به اين معاهده - كپي رايت - مقدماتي لازم است كه مي بايست صبورانه و كارشناسانه آن مقدمات را فراهم كرد .
عضو هيات مديره اتحاديه ناشران در توضيح اين مطلب گفت : مثلا ابتدا لازم است كه قانون كپي رايت ملي - قانون حمايت از حقوق مولفان و مصنفان مصوب سال 1348 - با كاري كارشناسي در گروه هاي كه ناشران و اهل قلم و حقوقدانان تشكيل دهند در پيوند با معاهدات بين المللي حق تكثير به روز و اصلاح شود و پس از تصويب در مجلس شوراي اسلامي طي چند سال در اجرا محك بخورد تا نواقص احتمالي آن برطرف گردد .
وي در ادامه افزود : بعد از اين مرحله است كه مي توان به طور جدي در مورد عـضويت در كنوانسيون هاي " كپي رايت " بين المللي اقدام كرد .
عليرضا رمضاني گفت : در مورد طرحي كه در خبرگزاري مهر به آن اشاره شده كه قرار است با كمك اداره كتاب و كتابخواني وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامي و سازمان اسناد و كتابخانه ملي جمهوري اسلامي اجرا شود بايد منتظر اعلام جزئيات اين طرح باشيم تا بتوانيم درست و دقيق اظهارنظر كنيم .
وي تصريح كرد : با اين حال نظري كه فعلا مي توانم عرض كنم اين است كه اميدوارم اين طرح قبل از اجرا توسط نهادهاي صنفي ناشران و اهل قلم و با كمك حقوقدانان دقيقا كارشناسي شود تا شايد بتوانند به عنوان يك مرحله يا مقدمه اي به امر عضويت رسمي دولت ايران در معاهدات جهاني كمك كند .
نظر شما