پیام‌نما

الَّذِينَ أُخْرِجُوا مِنْ دِيَارِهِمْ بِغَيْرِ حَقٍّ إِلَّا أَنْ يَقُولُوا رَبُّنَا اللَّهُ وَ لَوْلَا دَفْعُ اللَّهِ النَّاسَ بَعْضَهُمْ بِبَعْضٍ لَهُدِّمَتْ صَوَامِعُ وَبِيَعٌ وَ صَلَوَاتٌ وَ مَسَاجِدُ يُذْكَرُ فِيهَا اسْمُ‌اللَّهِ كَثِيرًا وَ لَيَنْصُرَنَّ‌اللَّهُ مَنْ يَنْصُرُهُ إِنَّ‌اللَّهَ لَقَوِيٌّ عَزِيزٌ * * * همانان که به ناحق از خانه‌هایشان اخراج شدند [و گناه و جرمی نداشتند] جز اینکه می‌گفتند: پروردگار ما خداست و اگر خدا برخی از مردم را به وسیله برخی دیگر دفع نمی‌کرد، همانا صومعه‌ها و کلیساها و کنیسه‌ها و مسجدهایی که در آنها بسیار نام خدا ذکر می‌شود به شدت ویران می‌شدند؛ و قطعاً خدا به کسانی که [دین] او را یاری می‌دهند یاری می‌رساند؛ مسلماً خدا نیرومند و توانای شکست‌ناپذیر است. * * كسى كاو دهد يارى كردگار / بود ياورش نيز پروردگار

۳۰ مرداد ۱۳۸۵، ۹:۱۴

شدت خشكسالي در سيستان و بلوچستان و خراسان جنوبي بغرنج است

شدت خشكسالي در سيستان و بلوچستان و خراسان جنوبي بغرنج است

با توجه به طولاني شدن دوره خشكسالي در 11 استان جنوبي كشور و به دنبال آن توقف دامداري و كشاورزي و مشكلات ناشي از بي آبي در اين مناطق ، امداد رساني به اين مناطق به ويژه در استان هاي سيستان و بلوچستان و خراسان جنوبي در اولويت برنامه هاي سازمان امداد و نجات هلال احمر قرار گرفت.

معاون پشتيباني سازمان امداد و نجات هلال احمر در گفتگو با خبرنگار اجتماعي خبرگزاري مهر ، افزود: متاسفانه خشكسالي استان هاي مذكور در شرايط بسيار وخيمي گزارش شده است ، به طوري كه نياز اين مناطق به آب شرب و مواد غذايي به شدت ديده شده و هر روز محموله هاي از آب و مواد غذايي به اين مناطق ارسال مي شود.

 قاضيان گفت: علاوه بر آب آشاميدني سالم ، انواع كنسرو ، نان و خرما بيشترين اقلامي هستند كه تا كنون به عنوان سبد كالا در اختيار آسيب ديدگان اين مناطق قرار گرفته است.

وي اظهار اميدواري كرد: با تلاش نيروهاي امداد سازمان امداد و نجات هلال احمر كشور و نيز بسيج سازندگي و كميته امداد امام خميني بخشي از مشكلات ساكنان اين 11 استان مرتفع و امداد رساني به نحو مطلوبي در اين مناطق صورت پذيرد.

به گزارش مهر ، از زمان شروع اين خشكسالي ، نيروهاي هلال احمر در محل مستقر و وضعيت تغذيه ساكنين و بهداشت و درمان آنها مورد توجه ويژه قرار گرفته است.

کد خبر 369575

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha