پیام‌نما

الَّذِينَ أُخْرِجُوا مِنْ دِيَارِهِمْ بِغَيْرِ حَقٍّ إِلَّا أَنْ يَقُولُوا رَبُّنَا اللَّهُ وَ لَوْلَا دَفْعُ اللَّهِ النَّاسَ بَعْضَهُمْ بِبَعْضٍ لَهُدِّمَتْ صَوَامِعُ وَبِيَعٌ وَ صَلَوَاتٌ وَ مَسَاجِدُ يُذْكَرُ فِيهَا اسْمُ‌اللَّهِ كَثِيرًا وَ لَيَنْصُرَنَّ‌اللَّهُ مَنْ يَنْصُرُهُ إِنَّ‌اللَّهَ لَقَوِيٌّ عَزِيزٌ * * * همانان که به ناحق از خانه‌هایشان اخراج شدند [و گناه و جرمی نداشتند] جز اینکه می‌گفتند: پروردگار ما خداست و اگر خدا برخی از مردم را به وسیله برخی دیگر دفع نمی‌کرد، همانا صومعه‌ها و کلیساها و کنیسه‌ها و مسجدهایی که در آنها بسیار نام خدا ذکر می‌شود به شدت ویران می‌شدند؛ و قطعاً خدا به کسانی که [دین] او را یاری می‌دهند یاری می‌رساند؛ مسلماً خدا نیرومند و توانای شکست‌ناپذیر است. * * كسى كاو دهد يارى كردگار / بود ياورش نيز پروردگار

۶ تیر ۱۳۹۵، ۱۵:۳۳

امام جمعه بوشهر:

آزادی زندانیان جرائم غیرعمد نباید محدود به ماه رمضان باشد

آزادی زندانیان جرائم غیرعمد نباید محدود به ماه رمضان باشد

بوشهر - نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه بوشهر گفت: آزادی زندانیان جرائم غیرعمد نباید محدود به ماه رمضان باشد.

به گزارش خبرنگار مهر، آیت‌الله غلامعلی صفایی بوشهری ظهر یکشنبه در جشن گلریزان زندانیان جرایم غیرعمد در بوشهر اظهار داشت: انسان با کمک به هم نوع و دستگیری از نیازمندان، صفات الهی را به فعلیت می‌رساند و به خدا نزدیک‌تر می‌شود.

وی اضافه کرد: آزاد سازی یک زندانی نیازمند، یک کار خیر بسیار پسندیده است و مردم شریف استان بوشهر همواره در کار های خیر پیش قدم بوده‌اند.

امام جمعه بوشهر خاطرنشان کرد: قدم‌های خوبی برای آزادی زندانیان جرایم غیرعمد در استان برداشته شده است و در سال‌های قبل نیز مردم این استان به خوبی همراهی خود برای کمک به نیازمندان را نشان دادند.

وی با تاکید بر اینکه باید به صورت مستمر برای آزادی زندانیان تلاش شود، افزود: برنامه‌های جشن گلریزان نباید به ماه مبارک رمضان محدود شود و باید از ظریف خیرین در همه ماه‌های سال استفاده شود.

آیت‌الله صفایی بوشهری اضافه کرد: استفده از مشارکت‌های مردم در نماز جمعه و همچنین استفاده از ظرفیتت‌های ستاد زکات نیز می‌تواند از راهکارهای مناسب برای آزادی زندانیان جرایم غیرعمد باشد.

وی خواستار فرهنگ‌سازی برای نذر آزادسازی زندان شد و ادامه داد: نهادهای فرهنگی باید در این زمینه تلاش لازم را داشه باشند تا شاهد ترویج این فرهنگ و تسهیل در امور آزادسازی زندانیان باشیم.

کد خبر 3695969

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha