به گزارش خبرنگار مهر، حسن رحمانی ظهر یکشنبه در جمع خبرنگاران اظهار داشت: حمل بار اضافه بر ظرفیت وسایل نقلیه علاوه بر خطرات ناشی از بروز سوانح و تصادفات جاده ای، موجب فرسودگی وسیله نقلیه و تخریب زیر ساخت راه ها می شود که در این راستا با متخلفین اضافه تناژ به شدت برخورد می شود.
وی بیان داشت: بر اساس آمار دریافتی از سیستم اضافه تناژ اداره کل، در سه ماهه ابتدای سال جاری تعداد ۵۷ فقره تخلف اضافه تناژ کالا از سوی پلیس راه استان کشف و برای اعمال قانون به این اداره كل معرفی شده اند كه نسبت به مدت مشابه در سال گذشته ۵۵ درصد كاهش را نشان می دهد.
مدیر کل حمل و نقل و پایانه های لرستان تصریح کرد: برگزاری كلاس های آموزشی برای رانندگان، برخورد با متخلفین و ممانعت از تردد ناوگان دارای اضافه بار توسط پلیس راه، راه اندازی گشت های نامحسوس و شناسایی مراکز فرار بار از جمله عوامل مؤثر در كاهش تخلفات اضافه تناژ در استان بوده است.
رحمانی با اشاره به اهمیت نصب و بهره برداری از سامانه های توزین در حال حركت (WIM) اظهار داشت: هیچ عاملی مانند اضافه تناژ جاده ها را تخریب نمی كند و اضافه تناژ محوری یكی از مهمترین علل تخریب جاده است كه با استفاده از سامانه های توزین در حال حركت در كامیون های دارای اضافه تناژ محوری به آسانی قابل تشخیص است.
وی با تأكید بر توجه رانندگان به رعایت ظرفیت مندرج در كارت وسیله نقلیه افزود: چنانچه راننده برای نخستین بار مرتكب این تخلف شده باشد بر حسب میزان اضافه بار و مسافت طی شده جریمه خسارت وارده بر جاده را تا پایان مسیر پرداخت خواهد كرد در صورتی كه تخلف برای بار دوم و سوم تكرار شود جرائم به صورت تساعدی و با مبالغ سنگین تعیین و اعمال خواهد شد.
نظر شما