دكتر ايرج خسرونيا در گفتگو با خبرنگار اجتماعي خبرگزاري مهر افزود: تحقيقات نشان داده كه احتمال ابتلا به بيماري هاي قلبي و عروقي در افراد سيگاري 10 تا 15 درصد و در افراد عصبي 5 تا 10 درصد نسبت ساير افراد افزايش مي يابد.
وي اظهار داشت: به علت فرهنگ نامناسب تغذيه اي ، عدم تحرك و ورزش نكردن و نيز استعمال سيگار در كشور متاسفانه ابتلا به بيماريهاي قلبي خارج از معمول آن در كشور شيوع يافته است.
رئيس جامعه پزشكان متخصص داخلي ايران گفت: در گذشته بيماري هاي قلبي در سنين بيش از 40 سالگي ايجاد مي شود اما هم اكنون اين بيماري در سنين 20 تا 40 سال هم در بين جوانان مشاهده مي شود.
وي افزود: رسوب چربي در عروق بدن به علت مصرف غذاهاي پرچرب، پرانرژي باعث تنگي عروق بدن شده با عدم رسيدن خون كافي به قلب منجر به ابتلاي بيماري هاي قلبي و عروقي مي شود.
خسرونيا گفت: عدم تحرك ، افزايش وزن و چاقي را به همراه دارد كه اين امر نيز ميزان تحرك را بيشتر كاهش داده و منجر به انسداد عروق قلبي مي شود.
وي ادامه داد: متاسفانه شيوع استعمال سيگار در كشور در بين دانش آموزان راهنمايي و دبيرستان موجب شده كه بيماري هاي قلبي و عروقي در بين افراد اجامعه به ميزان بيشتر و حتي زودتر از حد معمول بروز كند.
خسرونيا با بيان اينكه مصرف برنج ، نان و ديگر مواد غذايي حاوي نشاسته بر چاقي و بروز بيماري هاي قلبي موثر است، گفت: متاسفانه با تبليغات مثبت در مورد مصرف نوشابه هاي خارجي، مصرف اين نوع نوشابه ها در كشور افزايش يافته كه بر اساس آن ميزان زيادي از كالري غير ضروري وارد بدن شده كه اين امر نيز باعث چاقي و تنگي عروق مي شود.
رئيس جامعه پزشكان متخصص داخلي ايران گفت: هم اكنون مصرف زياد چيپس و شكلات و چربي هاي زيان آور موجب چاقي افراد مصرف كننده شده كه مصرف بي رويه آن در نهايت منجر به ابتلا به بيماري هاي قلبي و عروقي مي شود.
نظر شما