مجید اشرفی پور در گفتوگو با خبرنگار مهر اظهار کرد: از ابتدای خرداد ۳۸ نفر نجاتغریق در طرحهای سالمسازی دریا و نیز مناطق ممنوعه شنا مستقر شدند که این تعداد در حال حاضر به ۵۶ نفر رسیده است.
وی بابیان اینکه برای پوشش تمامی مناطق پرخطر نیاز به پنج ناجی غریق دیگر داریم، تصریح کرد: برای رفع این کمبود درخواستی را در جلسات مختلف مطرح کردیم، ولی هنوز به نتیجه نرسیده است.
رئیس هیئت نجاتغریق چالوس ادامه داد: باوجود گذشت بیش از یک ماه از آغاز طرح سالمسازی دریا و استقرار ناجیان، هنوز لباس مناسب و نیز لوازم نجات به آنها تحویل داده نشده است.
اشرفی پور به تلاش خوب ناجیان غریق برای حفظ جان شناگران اشاره کرد و یادآور شد: از ابتدای آغاز طرح تاکنون ۲۶ نفر توسط ناجیان غریق نجات یافتند و هنوز هیچکس در سواحل چالوس غرق نشده است.
وی در پایان تعداد غرقشدگان سواحل چالوس در تابستان ۹۴ را اندک توصیف کرد و گفت: در سال گذشته تنها هار نفر در چالوس در دریا غرق شدند که این تعداد در برابر ۴۷۳ نفر نجاتیافته بسیار پایین است.
نظر شما