پیام‌نما

وَآتِ ذَا الْقُرْبَى حَقَّهُ وَالْمِسْكِينَ وَابْنَ السَّبِيلِ وَلَا تُبَذِّرْ تَبْذِيرًا * * * و حقّ خویشاوندان و حقّ تهیدست و از راه مانده را بپرداز، و هیچ گونه اسراف و ولخرجی مکن.* * * ز مسكين بكن دستگيرى تو چند / بده حق ابن السبيل نژند

۹ تیر ۱۳۹۵، ۱۰:۵۷

مدیر تنظیم بازار محصولات و نهاده های کشاورزی استان قزوین:

۷۰هزار تن گندم از کشاورزان استان قزوین خریداری شد

۷۰هزار تن گندم از کشاورزان استان قزوین خریداری شد

قزوین- مدیر تنظیم بازار محصولات و نهاده های کشاورزی استان قزوین گفت: از ابتدای عملیات برداشت تاکنون بیش از ۷۰ هزار تن گندم از کشاورزان استان خریداری شده است.

محمود محمودی در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار کرد: از ۲۶ خردادماه سالجاری عملیات خرید گندم در ۳۱ مرکز خرید انجام می شود که تاکنون ۷۰ هزار تن گندم از کشاورزان خریداری و سیلوهای گندم تخلیه شده است.

وی افزود: از ۳۱ مرکز خرید گندم ۱۱ مرکز کار تحویل گندم را انجام می دهند که این مراکز یا بصورت تملک یا استیجاری در اختیار شرکت غله و خدمات بازرگانی استان قرار دارند.

محمودی اضافه کرد: علاوه بر این مراکز ۲۰ مرکز دیگر نیز توسط افرادی که تعاون روستایی استان و شرکت غله خدمات بازرگانی آنها را معین کرده اند گندمهای کشاورزان را به سمت مراکز تحویل و سیلوها هدایت می کنند.

به گفته وی؛ ۲ مرکز خرید نیز گندم کشاورزانی که بالای ۴ درصد سن زدگی دارند را خریداری می کنند.

محمودی گفت: قیمت اصلی خرید گندم در سالجاری ۱۲۵۰ تومان است که همه گندم کشاورزان  با معرفی مراکز خدمات جهاد کشاورزی دهستانها و کارشناسان پهنه ها تحویل گرفته می شود.

وی با ابراز رضایتمندی از نحوه خرید گندم در مراکز خرید تصریح کرد: در صورت بروز مشکل کشاورزان می توانند به مدیریت جهاد کشاورزی  شهرستان مربوطه خود مراجعه تا به مشکل آنهارسیدگی شود.

محمودی سطح زیر کشت گندم آبی  در سال زراعی جاری را ۵۰ هزار هکتار و گندم دیم را ۹۰ هزار هکتار برآورد کرد.

وی پیش بینی کرد: ۳۲۰ هزار تن گندم از مزارع کشاورزی استان قزوین برداشت شود که از این میزان ۲۵۰ هزار تن توسط  دولت خریداری خواهد شد.

کد خبر 3697807

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha