حمید طوقی مدیر امورعشایری سیستان وبلوچستان درگفت وگو باخبرنگار مهر اظهار داشت: زنان و دختران عشایر با تشکیل صندوقهای های خردزنان عشایری به تولیدصنایع دستی، محصولات کشاورزی و باغی میپردازند و دولت نیز با اختصاص وامهای مناسب از تشکیل این صندوقها حمایت میکند.
حمیدطوقی تصریح کرد: صندوق خرد زنان و دختران عشایر با رویکرد اقتصاد مقاومتی تشکیل میشود تا زمینه برای خود اتکائی و ارتقاء معیشت خانوار عشایری فراهم شود.
وی افزود: اجرای برنامههای آموزشی از دیگر اقدامات انجام شده در بحث توانمندسازی زنان عشایری است که زمینه را برای مشارکت جمعی و تولید محصولات فراهم میکند.
مدیر امور عشایری استان با اشاره به اینکه زن حیاتیترین عنصر جامعه روستایی و عشایری است بیان کرد: زنان نیمی از جامعه روستایی و عشایری استان را به تعداد ۴۵۰ هزار نفر تشکیل میدهند که همپای مردان نقش بسزایی در تولید و خودکفایی دارند.
وی اظهار کرد: آمارها نشان میدهد زنان ۷۰ درصد فعالیتهای خانواده عشایری را انجام میدهند و تهیه مسکن (تولید سیاه چادر) پوشاک و خوراک نیز بر عهده این قشر است.
وی گفت: فرآیند تولید در جامعه عشایری روند مطلوبی دارد چرا که علاوه بر تامین نیازهای خود قادر است بخشی از نیازهای جامعه را نیز تامین کند.
نظر شما