هاشم اتفاقی در گفت و گو با خبرنگار مهر با اشاره به آغاز عملیات عمرانی فاز دوم طرح گردشگری مزار کاهی شهرستان سربیشه، اظهار کرد: برای اجرای این فاز بالغ بر ۱۳۰ میلیون ریال اعتبار گذاشته شده است.
وی، مزار کاهی را یکی از مهم ترین جاذبه های گردشگری مذهبی و طبیعی شهرستان سربیشه عنوان کرد و گفت: فاز دوم طرح گردشگری این مزار شامل اجرای سنگ فرش، اجرای دیوار ساحلی، بهسازی آلاچیق ها و بهسازی فضای دسترسی به آلاچیق ها خواهد بود.
به گفته مسئول نمایندگی میراث فرهنگی سربیشه فاز نخست این طرح نیز در دو حدود دو سال قبل اجرا شده است.
اتفاقی در مورد طرح جامع مزارکاهی نیز گفت: طرح جامع در اختیار اداره کل اوقاف بوده اما بخشی از محدوده طبق توافق در سال ۹۲ به عنوان طرح گردشگری به میراث فرهنگی واگذار شده و در واقع این طرح قسمتی از طرح جامع است.
پیشنهاد اجرای دو طرح گردشگری در سال جاری
وی ادامه داد: در سال مالی ۹۴ تعداد دو طرح در حوزه گردشگری شهرستان اعتبار داشت که طرح گردشگری مزار کاهی و مجتمع آب ترش از جمله این طرح ها بوده است.
مسئول نمایندگی میراث فرهنگی سربیشه با بیان اینکه در سال جاری نیز دو پروژه جدید در حوزه گردشگری شهرستان پیشنهاد شده است، عنوان داشت: طرح گردشگری روستای برکوه به عنوان یکی از جاذبه های گردشگری شهرستان، یکی از این طرح ها بوده که ۱۰۰ میلیون تومان اعتبار برای آن پیشنهاد شده است.
اتفاقی اضافه کرد: اجرای فاز دوم طرح گردشگری روستای چنشت یکی دیگر از طرح های پیشنهادی است که حدود ۵۰ میلیون تومان اعتبار برای آن پیشنهاد شده است.
وی بیان داشت: در سال های گذشته نیز طرح های گردشگری زیادی از جمله طرح گردشگری روستای ماخونیک اعتبار داشته و امسال نیز اعتباراتی برای آن پیشنهاد شده است.
نظر شما