پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۹ تیر ۱۳۹۵، ۱۸:۲۹

رئیس خانه اقتصاد ایران:

باغ مهربانی خانه سالمندان زنجان احداث می شود

باغ مهربانی خانه سالمندان زنجان احداث می شود

زنجان-رئیس خانه اقتصاد ایران گفت: باغ مهربانی خانه سالمندان زنجان به مساحت ۱۹ هکتار برای تکریم سالمندان زنجان تجهیز و نوسازی می‌شود.

به گزارش خبرنگار مهر، ابراهیم جمیلی ظهر چهارشنبه در همایش تجلیل از سالمندان افزود: به کمک خبرنگاران و اصحاب رسانه استان به دنبال نشر مشکلات سالمندان در فضای مجازی هستیم، زیرا همه‌گیر شدن فضای مجازی می‌تواند در جذب همکاری مردمی به‌عنوان کار داوطلبانه برای سالمندان و خانه سالمندان مفید واقع شود.

وی بابیان اینکه با همکاری خبرنگاران زنجان در تلاش هستیم تا مشکلات سالمندان و خانه سالمندان استان را به جامعه بشناسانیم و در جامعه نشر دهیم، ادامه داد: برای توسعه مشارکت آحاد جامعه در زمینه نگهداری از سالمندان با کمک جامعه مطبوعاتی و رسانه‌ای استان در تلاش برای فراهم ساختن بستر مناسب هستیم.

جمیلی با بیان اینکه زنجان در بسیاری از مسائل جزو اولین‌ها بوده است و در تمام مقتضیات زمانی در عرصه‌های مختلف حضور خود را به خوبی نشان داده است، افزود: این خانه سالمندان تا پنج سال آینده با تجهیزات و امکانات مدرن و معماری زیبا به بهره‌برداری می‌رسد.

عضو اتاق ایران گفت: باغ مهربانی خانه سالمندان زنجان به مساحت ۱۹ هکتار برای تکریم سالمندان زنجان با کمک خیران و اتاق بازرگانی زنجان تجهیز و نوسازی می‌شود.

جمیلی بابیان اینکه در این رابطه به دنبال جلب همکاری اصحاب رسانه هستیم، گفت: به دنبال این هستیم که با استفاده از قلم همه خبرنگاران استان، مردم و جامعه را از مشکلات این قشر از جامعه که مغفول واقع‌شده است آگاه کرده و بتوانیم با کمک مردم وضعیت خانه سالمندان را بهبود بخشیم، زیرا خانه سالمندان محلی برای گذران عمر شرافتمندانه و باعزت برای سالمندان است.

کد خبر 3698496

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha