پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۱۰ تیر ۱۳۹۵، ۱۶:۰۹

معاون استاندار مازندران:

میزان طلاق در مازندران ۸.۱ درصد کاهش یافت

میزان طلاق در مازندران ۸.۱ درصد کاهش یافت

ساری - معاون سیاسی امنیتی و اجتماعی استاندار مازندران گفت: آمار طلاق در سه ماهه نخست امسال نسبت به مدت مشابه سال قبل ۸.۱ درصد کاهش یافته است.

به گزارش خبرنگار مهر، علیرضا یونسی بعدازظهر پنجشنبه در جلسه ستاد فرهنگی و اجتماعی مدیریت و ساماندهی آسیب‌های اجتماعی مازندران با اشاره به این که حوزه اجتماعی و مقابله با آسیب‌ها در این حوزه از جملهٔ مهم‌ترین مأموریت‌ها و برنامه‌های دولت تدبیر و امید در سال ۹۵ است، بیان داشت: در حوزه اعتیاد، طرح جامع مبارزه با اعتیاد و کاهش این پدیده در استان تهیه شده و در حال اجراست و درحوزه طلاق نیز، طرح جامع کاهش طلاق با ۵ استراتژی تهیه و تدوین شده و جلسات شهرستانی آن نیز برگزار شده است.

قائم مقام رئیس ستاد فرهنگی و اجتماعی مدیریت و ساماندهی آسیب‌های اجتماعی استان، با تاکید بر این که در حوزه حاشیه نشینی و مبارزه با بی بند باری اخلاقی نیز تا ۲ هفته آینده باید طرح و اولویت‌های اقدام مشخص شود، افزود: باید شاخص‌های هدف در این حوزه‌ها تعیین شود و ساماندهی چند محله که نیاز به بازآفرینی دارند، در ادامه فعالیت‌های گذشته در دستور کار قرارداد.

معاون استاندار با اشاره به این که مسائل مرتبط با طلاق، کارهایش در استان با جدیت در حال انجام و پیگیری است و مناطق بحرانی به معنای تعریف شده‌اش در استان نداریم و ۳۰ محله آلوده استان پاکسازی و بهسازی شد، یادآور شد: با تلاش و هم افزایی همه دستگاه‌های مسئول، آمار طلاق در سه ماههٔ نخست امسال نسبت به مدت مشابه سال قبل، ۸.۱ درصد کاهش را نشان می‌دهد.

وی با بیان این که پرداختن به آسیب‌های اجتماعی باید با اتکا بر مجموعه سرمایه‌های استان در بخش‌های مرتبط و مشارکت مردم صورت گیرد، گفت: برای همه بخش‌ها در حوزه آسیب‌های اجتماعی در استان برنامه داریم و برخورد و مقابله با این پدیده فرگیر و پیچیده باید علمی، عقلانی و اصولی باشد.

یونسی با اشاره به این که برخورد با آسیب‌های اجتماعی را باید به‌مثابه یک دفاع مقدس بنگریم و در این راستا از ظرفیت همه سازمان‌های ذی مدخل، آحاد مردم و تشکل‌ها و سمن‌ها بهره ببریم تصریح کرد: فرهنگ سازی و اجتماعی کردن مبارزه مسئله ای تعیین کننده در مقابله با آسیب‌های اجتماعی به شمار می‌آید.

معاون سیاسی، امنیتی استانداری، با اشاره به این که باید زمینه تعهد و دردمندی همه افراد جامعه را در قبال این پدیده مهم فراهم آورد و بدور از نگرش‌های سیاسی و جناحی به مقابله با آسیب‌ها اقدام کرد، عنوان کرد: باید نگاهی همه جانبه و جامع الاطراف به این مساله داشت و آسیب‌های اجتماعی به عنوان یک موضوع مهم در دستور کار شورای فرهنگ عمومی استان و شهرستان قرار گیرد و ائمه جمعه و جماعات به عنوان ظرفیتی والا، سلسله بحث‌های آگاهی دهنده را در این خصوص در سخنان خود جای دهند.

 یونسی رستمی در این جلسه ضرورت حضور حماسی و گسترده مردم مؤمن و انقلابی ایران اسلامی به‌ویژه مردم ولایتمدار مازندران را در روز قدس یادآور شد و افزود: استکبار، اسراییل را به‌مثابه غده سرطانی در متن کشورهای اسلامی قرارداد، رژیمی که جز تیرگی و تباهی برای بشریت به همراه نیاورد و هیچ تلاشی جز تأمین منفعت استعمارگران و تضییع حقوق مسلمانان و احرار عالم انجام نمی‌دهد و امروز در باتلاق عدم مشروعیت گرفتارشده است

کد خبر 3699112

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha