پیام‌نما

وَلَنْ تَرْضَى عَنْكَ الْيَهُودُ وَلَا النَّصَارَى حَتَّى تَتَّبِعَ مِلَّتَهُمْ قُلْ إِنَّ هُدَى اللَّهِ هُوَ الْهُدَى وَلَئِنِ اتَّبَعْتَ أَهْوَاءَهُمْ بَعْدَ الَّذِي جَاءَكَ مِنَ الْعِلْمِ مَا لَكَ مِنَ اللَّهِ مِنْ وَلِيٍّ وَلَا نَصِيرٍ * * * یهود و نصاری هرگز از تو راضی نمی شوند تا آنکه از آیینشان پیروی کنی. بگو: مسلماً هدایت خدا فقط هدایت [واقعی] است. و اگر پس از دانشی که [چون قرآن] برایت آمده از هوا و هوس های آنان پیروی کنی، از سوی خدا هیچ سرپرست و یاوری برای تو نخواهد بود. * * * از تو کی خوشنود گردند ای ودود! / از رهی، هرگز نصاری و یهود؟

۱۲ تیر ۱۳۹۵، ۱۶:۴۲

مدیرکل ورزش و جوانان استان همدان:

ورود سرمایه‌گذاران بخش خصوصی به مقوله ورزش یک فرصت است

ورود سرمایه‌گذاران بخش خصوصی به مقوله ورزش یک فرصت است

همدان-مدیرکل ورزش و جوانان استان همدان گفت: ورود سرمایه‌گذاران بخش خصوصی در ورزش کشور یک فرصت است و باعث کاهش تصدی‌گری دولت می‌شود.

رسول منعم در گفتگو با خبرنگار مهر در همدان با اشاره به بحث خصوصی‌سازی در ورزش کشور اظهار داشت: یکی از حرکت‌هایی که می‌توان با انجام آن در راستای عمل به منویات رهبری پیرامون نام‌گذاری امسال به نام سال اقتصاد مقاومتی، اقدام و عمل اقدام کرد، کاهش تصدی‌گری دولت است.

وی با بیان اینکه بخش خصوصی در تلاش است با کمترین هزینه بیشترین امکانات را به مردم ارائه دهد و سیستم پرسنلی پیچیده را حذف کند، گفت: این موضوع در مقابل هیئت‌های ورزشی که چندین نفر را درگیر حقوق‌بگیری می‌کنند کمک بیشتری به ورزش می‌کند.

مدیرکل ورزش و جوانان استان همدان بابیان اینکه درجایی که احساس کردیم بخش خصوصی می‌تواند صدمه‌ای به رشته ورزشی خاصی بزند سیاست ما تغییر کرد، گفت: در در آگهی مزایده رشته‌های ورزشی‌ که ورود بخش خصوصی در واگذاری سالن‌ها و اماکن ورزشی را تهدید دیدیم شرایط اختصاصی در نظر گرفتیم که هیئت‌های ورزشی بتوانند به آن ورود پیدا کنند.

منعم عنوان کرد: طبق ماده ۸۸ واگذاری اماکن ورزش به بخش خصوصی در همدان نیز این ماده‌قانون بدون کوچک‌ترین کوتاهی و تخلفی اجرا شد.

وی بابیان اینکه در سال ۹۴ از ۷۳ پروژه ورزشی که به بخش خصوصی واگذار شد ۷۰۰ میلیون تومان درآمد کسب شد، بیان کرد: در سال جاری از ۷۳ فضای ورزشی در سال گذشته به حدود ۹۰ فضا که قابلیت واگذاری دارند رسیدیم و درآمد نیز از این واگذاری‌ها در سال ۹۵ به ۹۵۰ میلیون تومان رسیده است.

منعم با اشاره به حمایت از ورزشکاران شاخص و المپیکی استان همدان گفت: حمایت از ورزشکارانی که شانس مدال‌آوری و کسب موفقیت در این مسابقات مهم ورزشی را دارند ازجمله اهداف اداره کل و هیئت ورزشی استان است.

وی یادآور شد: ۱۸ قهرمان شناسایی‌شده از دی‌ماه موردحمایت مالی اداره کل ورزش و جوانان استان قرارگرفته‌اند و زیرساخت لازم به‌منظور پیگیری تمرینات آنان فراهم‌شده است.

کد خبر 3699861

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha