دكتر حميد سپهر در گفتگو با خبرنگار اجتماعي خبرگزاري مهر افزود : در شرايط حاضرفاصله بين جوانان وخانواده ها از لحاظ عاطفي و احساسي روز به روز كمتر مي شود و اين امر مي تواند اثرات منفي شديدي در آينده به همراه داشته باشد.
وي اظهارداشت : برخي كارشناسان پرخاشگري و مشكلات جوانان را ريشه در ساختار جامعه مي دانند در حالي كه رفتار نوجوانان در خانواده شكل مي گيرد و ريشه تمام بدرفتاري و پرخاشگري نوجوانان و جوانان را بايد در خانواده دنبال كرد .
وي ادامه داد : مشكلات زندگي باعث شده خانواده ها توجه كمتري نسبت به جوانان خود به خصوص پسران داشته باشند و از طرفي مسوولان و دولت نيز نوجوانان و جوانان را جدي نمي گيرند و فكري اساسي براي برنامه هاي آينده آنها نمي كنند ، در حالي كه در كشورهايي كه اميد به آينده در آنها زياد است مسوولان تمام فكرشان معطوف به جوانان است .
سپهر با اشاره به اينكه در كشور ما پرخاشگري در بين پسران بيش از دختران است ، گفت : متاسفانه خانواده ها و به خصوص پدران فقط از پسران انتظار دارند كه همانند آنها بتوانند حتي در سنين جواني عهده دار سرپرستي خانواده شوند بدون اينكه شرايط دوران خود را با حال حاضر مقايسه كنند.
نظر شما