پیام‌نما

فَاسْتَقِمْ كَمَا أُمِرْتَ وَمَنْ تَابَ مَعَكَ وَلَا تَطْغَوْا إِنَّهُ بِمَا تَعْمَلُونَ بَصِيرٌ * * * پس همان گونه که فرمان یافته ای ایستادگی کن؛ و نیز آنان که همراهت به سوی خدا روی آورده اند [ایستادگی کنند] و سرکشی مکنید که او به آنچه انجام می دهید، بیناست. * * * پايدارى كن آن‌چنان ‌كه خدا / داد فرمان ترا و تائب را

۱۲ تیر ۱۳۹۵، ۱۴:۲۷

رئيس مركز پيش‌بينی هواشناسی خراسان رضوی عنوان كرد

كاهش نامحسوس دمای هوای مشهد طی سه روز آينده

كاهش نامحسوس دمای هوای مشهد طی سه روز آينده

مشهد ـ رئيس مركز پيش‌بينی اداره کل هواشناسی خراسان رضوی از كاهش نامحسوس دمای هوای مشهد طی سه روز آينده خبر داد.

یحیی قائنی‌پور در گفتگو با خبرنگار مهر به وضعیت دمای استان خراسان رضوی طی چند روز آینده اشاره و اظهار كرد: دمای استان از فردا تا روز سه شنبه با کاهش دما همراه با شیب کم همراه است.

وی به گرم‌ترین و خنک‌ترین مناطق استان خراسان رضوی  طی ۲۴ ساعت گذشته اشاره کرد و گفت: شهرستان قوچان با حداقل دمای ۱۶ درجه بالای صفر خنک ترین شهر و سرخس با حداکثر دمای ۴۶ درجه بالای صفر گرمترین شهر خراسان رضوی بوده‌اند و حداقل و حداکثر دمای شهر  مشهد۲۳ و۴۰ درجه سانتی‌گراد بوده است.

رئيس مركز پيش‌بينی اداره کل هواشناسی خراسان رضوی اظهار کرد: طی سه روز ساعت آینده، با عبور امواج ناپایدار از روی استان، ضمن افزایش ابرناکی در نیمه شمالی، بارش‌هایی رگباری در نواحی غربی استان نیز دور از انتظار نيست.

وی خاطرنشان كرد: طی این مدت به‌ویژه در نیمه شمالی استان دمای هوای روزانه با شیب ملایمی کاهش خواهد یافت و وزش باد در سطح استان نسبتاً شدید و همراه با گرد و خاك خواهد بود.

کد خبر 3700509

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha